Ingen skostädning ikväll.

Godkväll!

Tänkte ladda upp lite bilder men det funkar inte just nu. Det blev ingen skostädning ikväll. Istället har jag varit och fikat med en vän jag inte träffat på länge. Det var så mysigt så, men nu sitter jag här alldeles dyngsur. Trots det så hämtade mamma mig i stan så att jag skulle slippa bli så blöt. Men den lilla sträckan från bilen till porten gjorde mig dyngsur.

Dock finns det inget mysigare än att ligga inne i en varm säng då det är sådant här väder utanför. Så nu ska jag göra mig iordning och sedan gå och lägga mig. Mysigast hade varit om min Michael hade varit här, och få somna i hans famn. Men han ligger redan hemma och sover sedan ett par timmar tillbaka. Han har blivit sjuk, stackarn. :( Vätskebrist bland annat. Det är så varmt i Eraclea Mare nu dessutom, runt 40 grader, så det kan inte vara kul att må dåligt i värmen då. Håller alla tummar för att han ska bli frisk under natten.

Imorgon ska jag träffa Elinore, en barndomsvän som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi får se vad vi hittar på, beroende på vilket väder det är. Men först ska jag ha en liten lektion med min matteelev.

Nu ska jag sova, gullrumpor! Mer bilder kommer att uppdateras imorgon.

Hoppas att ni har haft en trevlig kväll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0