Ikväll är Stockholm den enda stad som existerar.

Hej på er!

Det blir party ikväll. Runt elva ska jag möta Ebbsi och sedan ska vi möta de andra tjejerna för att se vad Stureplan har att erbjuda. Det är så tråkigt bara att vädret känns mer som höst än sommar.. Egentligen ska man kunna ha en liten klänning på sig likt bilden till vänster, men istället får det bli jeans och en tunnare jacka.

Nu har jag i alla fall haft ett långt telefonsamtal med Michael. Jag blir alltid en sådan liten gay när jag har pratat med honom. Jag sitter bara och ler och är i min egna lilla värld. Flygande på rosa moln är en mycket bra förklaring. Det känns så overkligt att han kommer hit om drygt en vecka. Men det är bara att vänja sig, det är definitivt inte den sista. (;

Dags för mig att göra mig iordning. Hoppas att ni får en trevlig kväll, hur ni än valt att spendera den.

Kramar!!



Kommentarer
Postat av: lovisa

ja måste bara fråga dig, använder du något speciellt kontantkort när du pratar med din pojk? tänkte bara på att de blir ju ganska dyrt att ringa utomlands.. tacksam om du svarar :)

kram

2008-08-09 @ 09:23:09
Postat av: Mandy

Ja, nu har jag köpt amigos som är hur bra som helst när du ska ringa eller skicka sms utomlands. Annars ringer jag dock mest från min hemtelefon. Men mest av allt så ringer han till min hemtelefon. Ibland ringer han även från telefonautomat för då betalar han bara 50 kr och så kan vi prata i en timme.

2008-08-09 @ 10:04:34
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0