Grattis pappa!

Hej på er!

Dagen på jobbet idag var seg, ännu värre än igår. Men med tanke på att det är precis innan löning så är det inte så konstigt. Folk är panka efter semestern! I alla fall följer min älskade pappa år idag så vi har haft lite vänner och släktingar här på middag och tårta. Sedan har jag dock sovit i ett par timmar, mår inte alls bra idag. Öronen värker och energin är borta..

Med skolan känns det trots det lite bättre nu. Jag känner på mig att det blir ett bra skolår, precis som mina föregående. Imorgon ska jag fika med Tessie efter skolan, hon går i min parallell klass på VRG. Sedan sussar hon nog här för hör och häpna så tror(!) jag att vi har sovmorgon på tisdag.

Läxorna lär med stor sannolikhet rulla igång på en gång. Så imorgon skall det inhandlas 10-ämnes block..(min favorit) samt en ny fräsch almanacka. Jag har en fin i skinn som går ut i december, men jag har sett en grym lärarkalender som jag kanske ska köpa. Där får jag plats med all information som rör skolan, dans, ridning och jobbet. Allt i ett liksom! Men jag vete fan om jag vågar gå runt med den stora saken.. jag har redan fått en massa kommentarer angående min seriositet (av VRGare!) på grund av den jag redan har, stor och tjock är den. Men den är hälften så stor som den jag har tänkt köpa!..

Nu sitter jag här och äter tårta. Snart ska jag ta en snabb dusch, fixa fransk manikyr och därefter kommer Michael in på msn. Han åker nu från stället där vi umgicks i sommar, Eraclea Mare, och åker hem till Milano där hans fotbollssäsong nu börjar. Skolan börjar inte där förrän i mitten av september.. jag vill inte ens tänka på det.

Än en gång, grattis till världens bästa pappa som fyller år idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0