Godnatt.



Godnatt mina vänner. Nu ska jag gå och lägga mig, och imorgonbitti ska jag inte väckas av något annat än mitt mobilalarm. Jag är medveten om att det är en fåfäng önskan, men vinsten av att vara optimist är betydligt större än förlusten. Nu väntar sängen. Imorgon väntar jobbet. Allt känns bra.

Kommentarer
Postat av: yasmine

hej amanda, måste bara tala om att du är en jätte fin tjej:) oså undrar jag vad du egentligen jobbar med? har du två jobb, fick för mig att du var matte lärare, får man fråga hur/varför i så fall?

ha de bra söta tjej:)

2008-08-15 @ 08:36:42
Postat av: Mandy:

Tack så mycket Yasmine, vad glad jag blir :) !! Jag jobbar på klädesbutiken Salt ungefär 3 - 4 gånger i veckan nu på sommarlovet. När skolan börjar kommer jag att jobba när jag känner att jag hinner. Sedan är jag mattelärare för en kille på 14 år. Min mamma är bekant med hans mamma, och hon är medveten om att jag har väldigt lätt för matte, och tycker om ämnet. Nu har de bokat mig nästan hela sommaren från juni till slutet av augusti förutom då jag var utomlands. Så vi brukar ses en och en halv timme eller två timmar vid varje tillfälle. Jag gör det mest på grund av att mamman är väldigt ledsen för att hon inte kan hjälpa sin son då han inte klarar av matten. Men självklart får jag pengar för det, annars skulle jag aldrig kunna ha möjligthet att ses så ofta som vi gör.

2008-08-15 @ 09:44:25
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: y

Jaha tack för svaret:)och vad snällt att du hjälper honom till matten som många har svårt med. vilken salt jobbar du på?:)

TACK FÖR EN BRA BLOGG

2008-08-15 @ 12:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0