Gårdagen

Detta inlägg skrevs 12:30, men då sidan krånglade har jag inte kunnat publicera det förrän nu.

Godmorgon!

Trött och lite småbakis är man, inte den bästa känslan man kan uppleva. I alla fall vaknade jag nyss av mitt kära mobilalarm.. Jag ska nämligen rida idag och behöver gå hemifrån om drygt en timme.

Kvällen igår var helt okej. Jag och Ebba var lite sena så när vi anlände till Henry fick vi inta kräftskivan ensamma, de andra var redan klara. Men inte gjorde det oss något, de hade sparat en massa kräftor och vin så det var ingen fara. Dessutom gjorde de oss sällskap. Kvällen var nog trevligast under och efter middagen då vi var rätt få människor där.

Några timmar senare kändes det som att hela min skola hade samlats på den här festen. Och det var inte treor då.. Jag och Ebba kom underfund med att vi garanterat var de enda 90:orna där. Jag har alltid tyckt att det är rätt patetiskt att man ska ha attityden att man är "såå mycket äldre" 91:orna om man själv är 90:a. Vanligtvis handlar det om några månader, och ger man "denna lilla 91:a" chansen så märker man ganska snabbt att personen ifråga är mer eller mindre lika mogen som du själv är. För mig är många av mina närmsta kompisar 91:or..

Men igår blev det bara för mycket då alla dessa ettor/tvåor (?) från VRG samlades på samma fest. Jag, Ebba, Saga och Anna drog i alla fall därifrån rätt snabbt, efter att ha fått vår dans då min favoritpartylåt spelades. Jag åkte hem och åt, finns inget bättre att göra efter en utekväll där alkohol konsumerats.

Idag ska jag som sagt rida, och därefter ska jag plugga litegrann och sedan blir det hemmakväll för fulla muggar med Tessie. Vi ska köpa en massa godis, hyra de tjejigaste tjejfilmerna samt lär vi säkert fortsätta planera vårt projekt som kommer bli så grymt!

Innan jag går ska jag ladda upp bilderna från gårdagen. Ciao!

Update: Då sidan har krånglat så pass mycket har jag ännu inte hunnit lägga upp bilderna från igår, det får bli efter min ridning istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0