För mycket människor på en för liten yta.

Godmorgon!

Kvällen igår kring Stureplan var enormt kaosartad och jag tror inte att jag är den enda som tycker att det var rätt misslyckat. Det var alldeles för mycket människor på en alldeles för liten yta. Det hade varit mycket bättre om bara ett begränsat antal människor hade fått komma in så att man hade kunnat dansa och röja istället för att trängas.

Positivt med kvällen var att jag stötte på en massa människor som jag inte har träffat på jättelänge. Man såg ju bekanta ansikten överallt vilket alltid är roligt. Sedan som jag och Ebba sa till varandra, inte visste man att Stockholm hade såhär snygga pojkar inte. Var håller de hus i vanliga fall?

Jag kom i varje fall hem runt två inatt, och idag börjar jag klockan elva. Så det är helt lugnt! Idag jobbar jag till klockan fem och därefter får vi besök av några tjejer som jag har umgåtts med varje sommar där vi har lägenhet i Italien. De kommer från Oslo och är här på besök över helgen. Om jag umgås med dem hela kvällen, eller går ut och äter med Saga och sedan drar på fest vet jag ännu inte. Det får kvällen utvisa.

Hoppas att ni får en trevlig dag! =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0