Filmkväll hos Ebba!

Nämen hej på er!

Idag har jag och Caroline varit helt döda på jobbet. Inte blev det bättre av att vi fick tillbaka konstiga returer flertalet gånger. ...Ni vet då personer kommer och vill lämna tillbaka kläder som de har köpt. Hoppas att ni är medvetna om vilket jobb ni ger oss som jobbar då ni ska vara så omständiga.. Haha nejdå, så illa är det faktiskt inte. Men om varan exempelvis har gått sönder sedan den köptes så bidrar det med lite konsekvenser vilket var extra jobbigt idag då vi redan var så trötta. Men klockan sju slutade jag äntligen.

Nu har jag som vanligt pratat i telefon i ett par timmar med min prins. Tänk att han kommer hit på söndag :D !! Vi har nu bestämt att han hädanefter nästan bara ska prata italienska med mig. Jag menar, jag är så gott som uppvuxen med språket varenda sommar i hela mitt liv och jag har dessutom läst det i skolan i ett år, möjligtvis är det sistnämnda inte mycket att skryta med. Men i alla fall så förstår jag i stort sett allt då han pratar och jag tycker detta är ett utmärkt tillfälle att lära mig ännu mer av språket. Dessutom vill jag att vi ska prata italienska i vårt förhållande.




Nu ska jag åka och hyra filmen Trade som jag har skrivit om tidigare. Jag ska åka hem till Ebbson med den och lite smaskigt att äta. Sedan ska jag sussa där så att jag kan sova ut imorgon och inte väckas av borrarna här hemma. Det är inte första gången som jag kommer slagga kvar hos Ebba imorgonbitti trots att hon åker och jobbar.. har hänt ett antal gånger.. Men då får jag sängen för mig själv i alla fall :)

Gotta go, hörs imorgon mina läsare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

härliga inlägg och du skriver väldigt bra!

skönt att du inte bryr dig om vissa (avundsjuka) kommentarer.

jag gillar i alla fall din blogg.

2008-08-13 @ 23:26:19
URL: http://antoniasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0