En sjukdom?

 

De där vita sakerna som jag har på fötterna, som jag dessutom köpte i all hast, kom att bli en av mina käraste ägodelar under den här sommaren. Tanken på att jag snart inte kommer kunna ha dem får dessa vita skönheter att slå ut de flesta av sina konkurrenter i dagsläget om jag ska vara ärlig. Till ett par brunbrända ben blir det vad jag kallar för perfection.

Oh, jag kan inte få nog av skor. Ni ska se hur fint det börjar bli för mina älsklingar i mitt rum. Jag har rätt många skor som jag aldrig har använt. Men de står så fint på sin plats där på hyllorna så jag känner inte längre att jag måste hitta tillfällen att använda dem på. Jag blir nästan lika tillfredsställd av att titta på dem, som att ha dem på mig. Men bara nästan.


Kommentarer
Postat av: sara

herreguud det var ju dom fulaste skor jag nånsin sett vem har vita skor förutom schlagerstjärnor o brudar? din skosmak är verkligen undermålig för någon som anser sig vara en skoälskare hahahaha

2008-08-11 @ 20:27:33
Postat av: Mandy

" (...) o brudar" ? Vad anser du då att jag är fröken? (: Jag älskar mina vita skönheter. Och om du trodde att alla så kallade "skoälskare" ska ha en skosmak som ska passa alla smaker så är det nog en hel del du har fått om bakfoten. Man kan väl för guds skull kalla sig för skoälskare hur mycket fula skor man än älskar. För det är ju fortfarande skor, ellerhur? :)

2008-08-11 @ 20:31:19
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

brudar, sådana som gifter sig du vet

2008-08-12 @ 16:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0