Det blev skoshopping idag.. igen.

Hej mina vänner!

Efter lektionen med min elev så kom mamma och mötte upp mig. Vi tog en runda i lite butiker för att jag behövde köpa nagellack så att jag kan fixa fransk manikyr på mina naglar. Men så gick vi förbi skoaffären Belle. Trots att jag är medveten om att jag inte kan gå in i en skoaffär utan att komma ut med minst ett par så gick jag in i alla fall -  trots att mamma försökte med diverse knep för att få med mig därifrån.

Jag köpte i alla fall två par skor. Ett par svarta, enormt snygga pumps med höga klackar. Samt ett par väldigt unika blåsilvriga skor med rätt hög kilklack som kommer vara enormt snygga till jeans. Men jag förstår mig inte på storlekarna. Storlek 36 var nästan lite för stora i båda skorna. Visst har jag rätt små fötter och har väl egentligen storlek 37. Men att jag kunde ha storlek 35 kändes helt sjukt. Jag köpte 36orna bara för att det inte ska gå att jag köper ett par 35or.

Jag vågar inte räkna hur många skor jag har i dagsläget.. De skor jag har som är platta kan dock räknas på en hand. Höga klackar är en stor del av mig helt enkelt. Så ikväll skall mina älsklingar ställas på sina hyllor. Bilder kommer sedan!

Update: Inlägget skrevs egentligen 18:00, men sedan ringde Michael och jag sparade endast inlägget som utkast. Nu har jag fått min dagliga dos av honom så nu ägnas återstoden av kvällen till mina skor.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0