Dålig start på dagen.

Kan man få en värre start på dagen? De gör stambyten här och klockan åtta började de borra så högt att det är omöjligt att överhuvudtaget tänka på något annat än oväsendet. Jag börjar jobba klockan tolv, och är säker på att jag kommer vara som ett vrak hela dagen. Nu måste jag berätta detta för Michael också, att vi inte kommer kunna sova längre än till åtta varje morgon när han är här.. nice!

Sedan måste jag bara säga till er små "bloggkontrollanter" som lägger er i vad för slags bilder jag lägger upp på mig själv. Är de bakifrån, framifrån, underifrån, utan mitt ansikte, med endast mitt ansikte - det ska ni ge fan i! Detta är min blogg, och endast min blogg. Passar det inte så behöver ni inte gå in på den här bloggen varenda dag. Jag förstår seriöst inte hur vissa människor är funtade. Jag har själv ett antal bloggar som jag stör mig enormt mycket på av olika anledningar. Men jag sätter mig då inte och går in på de här bloggarna varje dag, kommenterar en massa skit och tror att detta ska göra någon skillnad på bloggen. Nej, då ger jag fan i att gå in på bloggen. För dels vet jag att det finns många människor som faktiskt tycker om bloggen, och det viktigaste av allt är att det faktiskt inte är min blogg. Då kan jag inte heller ställa några krav.

Att det finns människor som helt seriöst går in här för att räkna hur många bilder jag har tagit på ett visst sätt.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om det. Har ni så lite att ägna era dagar åt? Inte ens jag som skriver den här bloggen, skulle ta mig tid att räkna igenom mina bilder.

Jag kan säga till er som detta gäller, jag hoppas innerligt att ni andra knappt ens har läst igenom den här skiten som jag har skrivit i det här inlägget, att jag kommer fortsätta att lägga upp mina bilder som är tagna bakifrån. Alla bloggerskor har olika typer av bilder då de ska visa sin outfit. Många klipper av sina huvuden eller tittar ner. Menar ni på fullaste allvar då att dessa tjejer inte vill visa sina ansikten för att de inte trivs med sina utseenden? Handlar det om en outfit man ska visa, eller bara någon bild där man vill visa något och ens eget utseende inte är relevant så föredrar jag att ha bilder där man inte lägger sin uppmärksamhet på till exempel mitt ansikte när det var något helt annat jag ville uppmärksamma.

Nu börjar det bli dags att ni hittar någon annan hobby. För jag kommer fortsätta med samma mängd av dessa bilder. Passar det inte så behöver ni inte komma hit igen. Ägna er åt något som ger någon effekt istället.

Kommentarer
Postat av: vickan

Visa Victoria´s secret underkläderna??:)

2008-08-12 @ 13:10:04
Postat av: carro

dom som komenterar sånt om dina bilder är förmodligen avundsjuk på dina snygga bruna ben!

2008-08-12 @ 18:11:56
Postat av: Magdalena

Äsch, strunta i de där avundsjuka (det är vad det handlar om, som alltid) och antagligen smygfeta töntarna som alltid ska tycka så otroligt mycket, och komma med åsikter om saker de inte har något med att göra.

Fortsätt du med att göra din grej och lägg upp hur mycket bilder du vill, det uppskattas helt klart - gillar verkligen din blogg! :)

2008-08-12 @ 19:17:18
URL: http://sillyandbilly.blogg.se/
Postat av: Mandy

VS underkläderna kommer! :)



Tack så mycket tjejer, fan vad härligt att veta att jag har lite tjejer med intelligens som besökare också. =)

2008-08-12 @ 20:04:18
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0