Back to reality

Hallå!

Nu är bloggen igång igen som vanligt, vilken tur va? =) Jag har i alla fall spenderat underbara dagar med min fina pojkvän. Jag är helt galen i Michael. Nu har jag i alla fall varit och lämnat av honom med pappa på flygplatsen. Tårarna rann ner för kinden men inom mig känner jag mig ändå som världens lyckligaste. Med biljetten till honom i handen så är det inte så jobbigt som man kan tro. Är man så kär som vi är så känns det som om vi är närmare varandra geografiskt sett än vad vi är.

Ikväll, eller snarare inom en timme ska jag åka till en av mina närmsta tjejkompisar, kan dessvärre inte nämna namn nu, på en stor hemmafest. Hon bjuder först på middag och därefter blir det party. Det känns bra att göra något roligt ikväll när man trots allt blir rätt nere då ens andra halva har åkt. Dock jobbar jag imorgon, missar tyvärr terminens första ridning, och det betyder dessutom att jag måste hem ikväll. Min faster och kusin kommer även på besök över helgen i och med att min älskade pappa fyller år på söndag.

Innan jag gör mig iordning nu ska jag ladda upp bilderna från dagarna med min älskling. Jag räknade lite fel angående när jag åker till Italien, men 3 veckor och 5 dagar är det kvar tills jag får träffa min prins igen. Det klarar jag.

Jag glömde förresten berätta att inatt innan vi somnade så satte Michael på vår låt - Destinazione paradiso, samtidigt som han bad mig att blunda. Runt halsen satte han på mig ett 18 karats guld halsband, format till ett hjärta. Känslig som jag är grät jag som ett barn. Jag kan inte vara lyckligare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur gammal är han :)?

2008-08-22 @ 19:13:43
Postat av: Mandy

18 =)

2008-08-22 @ 19:22:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: C

Exakt som du känner vill jag också känna.. exakt.. Fyfan tjejen vilken tur du har! Riktigt jävla avis.....

2008-08-22 @ 21:16:30
URL: http://carolina-martin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0