Tredjeplacering - Brons i KM :) !!

    

 


Hej mina vänner!!

Petite var hästen jag fick tävla idag. En riktig dressyrprinsessa som jag faktiskt har ridit i dressyren under en rätt kort period tidigare. I alla fall var mina förväntningar rätt låga då det inte alls är den typ av häst min ridning passar som bäst på utan hon är väldigt lång i kroppen, framtung samt väldigt stor. Jag rider oftast de här små, oberäkneliga och mer kompakta ponnysarna. I alla fall gick framridningen grymt. Inne på banan kändes det inte riktigt lika bra. Hon tävlade allsvenskan igår och kändes väldigt trött. Men jag kom trea!! En poäng från tvåan samt två poäng från vinnaren vilket ni förstår är så jämnt det bara kan bli! Sedan är det inte helt fel att jag fick höra av domaren att jag fick utan tvekan bäst poäng av alla gällande min sits. Detta känns mycket bra. Extra roligt då mina medtävlande har betydligt mer erfarenhet gällande programridning än vad jag har.

Bilderna ovan är som ni ser av väldigt dålig kvalitét. Detta på grund av att de är tagna med pappas kamera och kan alltså inte föras över till min dator. Så det blev till att ta kort på datorn så att ni får se i alla fall ungefär hur fint ekipage vi var. :)

  


Kommentarer
Postat av: Matilda

Grattis, du verkar jätteduktig på det där!

Vart handlar du oftast kläder och väskor? :) Ska åka till Stockholm i veckan och undrar vart jag kan hitta finaste kläderna till bra pris! Tycker du har sån fin stil!

2008-04-06 @ 20:34:57
URL: http://jagharingen.blogg.nu
Postat av: S

jag tycker det är så starkt av dig att du rider igen. Jag kmr ihåg där för ett par år sedan då du gick omkull med hästen utomhus och du bara låg där på marken och blödde över heeela ansiktet och bara skrek av smärta. Och Tomas och alla var så oergört oroliga. Sedan när de lyfte in dig i ambulansen och du inte fick somna men gjorde dte ändå..

Älskar din blogg, hoppas vi ses snatr

2008-04-06 @ 21:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0