Pretty Woman

 
Hejsan!

Vilket väder vi har! Gick på en promenad längs vattnet tidigare idag. Sedan satte jag mig ner på bryggan ett tag och solade ansiktet - vilken färg jag fick! Solen är ju som starkast såhär års, nog känns det vill jag lova. Härligheter! Idag är det annars matte som gäller för hela slanten. Skulle ha träffat A idag igen men det hinner jag alltså inte =(...
Ikväll är det dock Pretty Woman vilket är en av mina favoritfilmer. Jag älskar Julia Roberts och jag älskar Pretty Woman. Som jag har berättat är jag och pappa ensamma hemma den här helgen och han skämmer bort mig ännu mer än någonsin, hur nu det är möjligt. Igår köpte han upp en hel godiasaffär tror jag. Han ville så gärna att jag skulle stanna hemma med honom så självklart gjorde jag det. Det var ju ytterligare en favoritfilm på tv igår: Helens små underverk och jag satt här och grät och skrattade om vartannat. En riktigt känslomässigt stark film det där. Rekommenderas starkt för er som ännu inte sett den!

Ikväll blir det alltså Pretty Woman och en massa gott att äta till det. =)



24 timmar med Magnus Uggla är en låt som jag inte alls tyckte om första gången jag hörde den. Nu kan den inte försvinna från min hjärna och jag får sommarkänslor i hela kroppen då jag hör den. Ojoj vilken sommarplåga den kommer bli. Sedan lägger jag upp Watching the stars bara för att den är så himla fin.


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle inte du skriva inlägg om ryggträning? har väntat hela dagen på det inlägget :(
Annars tycker jag att din blogg är grym och du har verkligen den perfekta kroppen. väldigt avis på den faktiskt! :P

2008-04-20 @ 20:01:19
Postat av: Anonym

A?

2008-04-20 @ 20:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0