Positiv kritik

Godkväll coolingar!

Nyligen hemkommen från dansen och idag har jag åter igen samma känsla som jag i vanliga fall alltid har efter varje dansträning. Man får en sådan adrenalinkick! Men som ni vet har jag skrivit om den härliga känslan... mer än en gång.. så jag lämnar beskrivningen av den känslan därhän. Annars var det extra roligt idag för vår tränare pratade om att det är vissa elever som snor showen från de andra just för att man har sådan utstrålning och sådant passande ansiktsuttryck till dansen man dansar. Det är nämligen så när man går och tittar på dansföreställningar.. - den som ögonen fastnar på är sällan den som dansar grymmast utan den som har mest utstrålning. Även om jag personligen tycker att det förstnämnda är enormt viktigt också.. (;

På träningarna nu innan showen så är vi i alla fall två grupper tillsammans som har tre och en halv timmars dansträning utan paus. Meningen med det är att vi dansar upp för varandra så att fokuseringen är maximal och man kan ge varandra kritik. I alla fall så kom en tjej från den andra gruppen fram till mig i slutet av lektionen och sa att jag har så fint ansikte, så fint ansiktsuttryck när jag dansar vilket gör att man tittar på mig hela tiden. Jag blev så glad! Jag menar, vi har aldrig pratat med varandra tidigare och tar man danstränare som exempel - då är ju det deras jobb att ge kritik. Men om man som elev går fram till någon helt spontant och säger att denne gör något så bra så måste man verkligen mena det. Jag blev i alla fall jätteglad! =) Mer sådan spontan positiv kritik!

Imorgon är det valborg och jag är så grymt taggad!! Planerna är ännu något oklara men fasiken, när har man klara planer inför mindre högtider som valborg? Då man har det spårar det bara ur i alla fall. Men vi är många som har pratat så vi har lite alternativ. Mer om det imorgon.

Viktigast av allt är att min köra broder och hans flickvän kommer hem från Asien imorgon efter flera månader där och jag har saknat honom mer än vad jag någonsin hade kunnat ana, och mer än jag någonsin kommer erkänna för honom. Äntligen kommer den skitungen hem!! =) Att jag kommer få presenter är bara ett litet plus i kanten.. ;)

Godnatt mina sötnosar. Sov sött nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0