Onsdag

Godmorgon!

Ajaj, vad tidigt man är uppe.
Onsdagar är utan tvekan den jobbigaste dagen rent skolmässigt. Redan 08.15 ska jag befinna mig på tyskalektionen i skolan. Jag tycker så otroligt synd om dem som bor så långt ifrån skolan att de måste åka hemifrån vid sju för att hinna i tid. Lyckligtvis får jag skjuts dessa tidiga morgnar och kan åka tio minuter innan vi börjar.

Något som dock är obeskrivligt skönt är att jag läste svenska c förra terminen och i och med att det är en 50p kurs så har jag ingen svenska alls den här terminen. Förut gick jag alltså den killing tiden 08.15 - 16.00 på onsdagar. De flesta av mina kompisar går halvdagar på sina skolor och de kan omöjligt förstå hur vi orkar. Faktum är att det nästan är så att vi elever går i depression på onsdagar, de är hemska! I och med att alla lektioner är så krävande innehållande någon form av examination eller något annat oförberett så är det alltså heller inga lektioner "man bara kan sitta och ta det lugnt på", det finns liksom inte. Anyway, det jag skulle komma fram till efter en mening var det tänkt, är att jag nu slutar halv tre istället och det är betydligt mer bekvämt och humant.

Så vad är då planerna för dagen? Runt fyra ska jag bege mig till stallet för att rida. Jag har inte ridit på hela lovet så det ska bli riktigt roligt, och jag har en underbar träningsvärk att vänta imorgon. En träningsvärk som kommer läggas på den jag redan har från trningarna igår med andra ord. Nu märks det att vardagen sätts igång - jag går ständigt med träningsvärk.

Sedan pratade jag lite med David igår ifall han skulle sova här idag eller imorgon. Vi får se vilken dag det blir men mysigt är det i alla fall. Att sova ensam är ingen höjdare. Åh, det är så mysigt att sova med någon som är så mycket större, lilla jag försvinner ju där i famnen - myyysigt :)

Annars hoppas jag bara att det blir varmt idag, precis som det var igår! Jag har nämligen satt på mig en liten klänning och strumpbyxor till det, i hopp om att det ska hjälpa solen att titta fram.

Hoppas att ni får en trevlig onsdag!

Kommentarer
Postat av: Fia

På dig låter det som att 8:15 är übertidigt och 16:00 är übersent. Kan tala om för dig att mina lektioner börjar 8:10 varje dag, och min senaste dag är också onsdagar. 8:10 - 16:40. DET är jobbigt. Och min tidigaste slutande dag är 14:55.. Så klaga på du bara, gör det..

2008-04-02 @ 19:41:49
Postat av: Mandy

Jo Fia, det var ju extremt stora skillnader rent tidsmässigt mellan våra längsta dagar! ;P Ska vi argumentera vidare om vems dagar som är jobbigast och huruvida jag har rätt att klaga eller inte så måste man ta med aspekter som vilken typ av skola man går i, hur lång lunch man har samt hur många och långa raster man har. Men just det verkar du ha lämnat därhän :)

2008-04-02 @ 19:56:10
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0