Mardröm

Då sitter man här alldeles rödgråten och bara skakar. Jag blir så förbannad på mig själv. Jag la mig i sängen för att läsa "The Things They Carried"  som vi har i läxa att läsa till engelskan imorgon. Istället för att läsa den somnade jag samma ögonblick som jag la mig i sängen, och nu en och en halv timme senare kommer pappa in i rummet och frågar varför jag gråter och skriker. Jag drömmer väldigt ofta mardrömmar och hatar det verkligen. Jag blir så sjukt påverkad även nu efteråt fastän jag vet att jag är i säkerhet. Alltså min puls är uppe i jag vet inte vad och jag mår illa av rädsla. Jag vill verkligen inte skriva vad jag drömde utan vill bara glömma bort det och inte påminnas om det när jag själv läser mina inlägg senare. Ni kanske tycker att jag är töntig men jag skiter fullkomligt i vilket. Jag mår fortfarande illa och är alldeles skakig av rädsla.

Nu vill jag göra något mysigt som kan lugna ner mig. :( Jag vill ha en viss person här så att jag kan bli trygg igen. Åt helvete med mardrömmar.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag förstår dig verkligen, och skäms inte! :) Det är inte ditt fel alls och alla drömmer mardrömmar ibland liksom, mer eller mindre. Keep ut the good work amanda :)

2008-04-04 @ 22:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0