Lycka

image461Godkväll mina beundrare, fiender samt likgiltiga jävlar!

Idag är jag på ett alldeles strålande humör. Och vet ni vad det bästa är? Absolut ingenting speciellt har hänt som har orsakat denna lyckokänsla. Det är en väldigt genuin glädje då man bara känner att mungiporna pekar uppåt och man är satisfied med livet i sin helhet utan att något speciellt har behövt hända. Denna känsla ska jag leva länge på! =)

Annars sitter jag här och pluggar på om presidentvalet i USA och diverse världskonflikter. Hade nyss en diskussion med Kalle som går i min klass om detta. Ni skulle bara veta vilka experter på området som går i min klass. Sådant beundrar jag! Det känns som om jag tar ett rejält kliv gällande min allmänbildning måste jag säga. Det bästa av allt? Det är väldigt intressant!

Någon av er läsare som är insatt i valet? Vem tycker ni bäst om av Barack Obama och Hillary Clinton? Har jag till och med någon som skulle ha röstat republikanskt - på John McCain?

Sedan har jag fått lite förfrågningar om att ha en frågestund så småningom igen. Är det något fler av er är intresserade av?

Kommentarer
Postat av: Anonym

barack obama, givet val.

2008-04-17 @ 22:20:55
Postat av: soffi

ja, frågestund vore kul.

2008-04-18 @ 12:36:56
Postat av: Zandra

åh, SNÄLLA, ta med detta i ditt nästa inlägg, då jag kommer glömma av att gå tillbaka till just detta inlägg ( då det inte har något med min fråga att göra ) och kolla vad du svarat;p det är så att du gett mig så sjukt bra inspiration, att jag har börjat träna!;D är lite halvmullig nu, men det ska det fan bli ändring på! haha. sen mår man inte bra av att inte få träna heller så. jaja, över till min fråga, det är så att när jag tränar magen och så- får jag välldigt ont i min rygg!:/ så jag tänkte höra med dig om du har någon bra övning där man tränar ryggen? så den blir stark, och man slipper gå och ha ont i den ständigt. ju mer förslag dessto bättre. skulle bli så enormt tacksam om du svarade på detta i kanske redan ditt nästa inlägg. tack på förhand, snygging brud(; jag avgudar dig

2008-04-18 @ 13:14:44
Postat av: Anonym

Barack obama!!!
men jag tror att han kommer bli mördad om han vinner valet....

2008-04-18 @ 19:01:59
Postat av: fanny

Hillary, såklart!

2008-04-20 @ 17:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0