Lördagkväll

Hej mina små barn!

Som ni ser blev det en hemmakväll för min del. Jag har för mycket plugg för att kunna gå ut och njuta av det. Dessutom ska det tävlas åter igen imorgon, borta på Gladö, och jag är sugen på att vinna! För tillfället skriver jag en tyskatext och får hjälp av världens snällaste Tim som ger mig texter på svenska så att jag får lite inspiration. Samtidigt diskuterar jag presidentvalet i USA med en killkompis från klassen. Vi ska nämligen ha debatt på fredag. Inte världens roligaste lördag men det är inte långt kvar nu, bara att ligga i och kämpa.

Många skriver och frågar hur jag får allt att gå ihop i mitt liv: skola, festande, vänner, dans, ridning och allt annat jag gör. Svaret ligger i att det gäller att prioritera. Det är bara att köpa att man får vara hemma en lördag ibland för att man måste plugga. Det är inte alla som behöver det men å andra sidan är det inte alla som tränar på sex fasta tider i veckan heller. Tack vare min fullspäckade almanacka som jag skriver i flera gånger om dagen för att disponera min tid så fungerar det. De få gånger allt skiter sig mår jag dock inte allt för bra. Jag tar gärna på mig mer än vad man klarar av. Tack vare att jag dock ägnar min tid åt så mycket som jag älskar så glömmer jag inte bort att leva.

Kram på er!



Update: Pratade precis med Anna. Verkar som om de flesta partypinglorna från gårdagen stannar hemma lagom slitna idag - ett gott tecken. I varje fall tänkte jag bara berätta att fågeln Alex hos Anna nu mår bra och har fått en egen bur och verkar trivas. Förmodligen är det inte bara jag som kan andas ut, djurvän som man är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0