Kreativiteten försvann i samma ögonblick som det var dags att skriva rubriken..

Tjaa!

Trots att jag höll tummarna extra hårt inatt för att jag skulle gå en bättre dag till mötes än vad jag har gjort de senaste dagarna så var allt ännu värre idag. Migränen har varit ihållande varje vaken sekund, öronen har gjort så ont så jag bävar för en öroninflammation som kan vara påväg. Jag är ett riktigt öronbarn nämligen och har världens mest känsliga trumhinna som det har gått hål på mer än en gång. Jag känner mig dessutom fruktansvärt omotiverad gällande det mesta och jag börjar tro att jag kommit in i en liten svacka i mitt liv. Ni vet, då allt bara känns åt helvete.

Det känns bara som om jag har haft en sådan jävla otur också så det är nästan så att jag inte riktigt vågar gå ut då turen inte direkt är på min sida nu ett tag framöver. I alla fall var jag och red idag och där hade jag i alla fall tur, för riktigt bra gick det. Dessutom fick jag veta att jag ska tävla i Ponnucupen på Gladö på Söndag vilket ska bli grymt roligt. Det är finalen också så det är inte lite press man har på sig! Roligt med så mycket ridning nu igen! :)

Sedan får jag tacka världens bästa vänner som faktiskt har fått mig att le för första gången på flera dagar känns det som. Anna och jag har en del plans för imorgon då vi båda slutar tidigt. Kommer bli hur mysigt och roligt som helst! Sedan har jag bestämt en massa mysiga och roliga saker med Saga till på fredag. Först ska vi vara hos henne och sedan är det fest hos min lilla älskling!

Planerna för ikväll är såklart en del plugg men sedan ska jag fasiken ta mig tid och titta på TV och äta upp alla godsaker jag och mamma köpte igår. Saker som annars har hänt idag som är värda att nämnas är audition till VRGmusikalen som de nu har ändrat lite. Istället för att vi ska ha en gruppaudition så ska vi själva förbereda en koreografi på en minut och visa upp den för en jury, ensamma. Precis som på olika dansprogram på TV alltså. Så nu har jag ännu en sak att skriva ner i min redan fullspäckade almanacka - en korografi att förbereda och lära in.

Något jag även ser fram emot är resan till Berlin. Därefter kan vi ju nämligen inte ha så mycket kvar i skolan så praktiskt taget kan man säga att vi får försmak på sommarlovet redan i slutet av maj. Haha, förvisso riskerar jag att få strosa runt själv på uteställena i Berlin. Jag fick nämligen höra av söta Karoliina idag att jag inte är en person man vill gå ut med där borta. Kraven jag måste uppfylla ifall jag ska få följa med de andra är att jag inte får borsta håret veckan innan, inte borsta tänderna, inte ha något smink... ja ni förstår hennes poäng. Så vi får väl se hur det blir med den saken.. Denna sötnos framkallade även ett litet leende på mina läppar då jag fick se denna nyhet angående audition till musikalen som nu sker helt individuellt. Hennes lugnande ord var: Fan Mandy du är ju så jävla snygg, vad har du då att vara orolig för? Som en liten parantes sa hon faktiskt att jag var grym på att dansa också. Det som för mig i sammanhanget känns mest väsentligt.

Här hittade jag lite bilder på mig själv av de äldre slaget. Nu tänker ni att dessa inte är de minsta gamla. Egentligen är de väl inte det heller, det beror visserligen på hur man definierar gammal. Bilderna är tagna för ungefär ett och ett halvt år sedan. Men då jag har hyffsat ny dator blir det automatiskt att dessa bilder förknippas med det förflutna. 





Kommentarer
Postat av: Anonym

kul att va med ivrgs musikal,det skulle jag nog också vilja om jag kommer in på vrg :)
btw,häärligt att åka till berlin!

2008-04-09 @ 21:23:17
URL: http://alexiias.blogg.se
Postat av: Anonym

du ser ju exakt likadan ut nu hihi

2008-04-12 @ 17:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0