Kaosartad kväll slutade med älsklingen!

Godmorgon!

Anna och jag vaknade ganska nyligen. Gårdagen var jättemysig. Först åt vi middag, bakad potatis med oxfilé. Bordet var dekorerat med tända ljus. Därefter behövde Anna skriva klart sitt arbete innan hennes deadline. Då passade jag på att plugga en hel del matte, väldigt ambitiöst! Därefter tittade vi på How to loose a guy in ten days. My choice! Till det åt vi en massa godsaker. =) Under filmen somnade vi dock båda i soffan..

Annars var kvällen totalt kaosartad till en början. Min mobil pep var tjugonde sekund, stalkers ringde för att be om ursäkt för diverse saker, personer som jag inte vet hur jag skall kategorisera hörde av sig i samma veva. Ja, allt kom på en och samma gång helt enkelt. Det var så komiskt att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Det är synd att jag inte kan gå in på allt här - förmodligen skulle ni dö av skratt. Men det skulle innebära att tiotalet personer skulle namedropas och det har jag ingen lust med. Helt förståeligt.

Nu ska jag och Anna äta våfflor med grädde och sylt till frukost. Därefter ska jag nog så småningom göra mig iordning för att rida. Lyckligtvis ser vädret så bra ut så att vi säkert kommer rida ute. Anna lär nog följa med och titta också. =) Senare får vi se vad som händer, har olika alternativ för dagen.

                                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0