Jag som nästa Bachelorette?

Hello!

Jag har fått bloggsjuka. I min värld betyder bloggsjuka att man blivit så beroende av att blogga så att man allt för ofta tänker på vad kommande inlägg ska handla om, hur man ska uttrycka sig och så vidare. Detta är extremt irriterande och alla tips och råd för att få bort detta mottages gärna ;) !!

Att välja att göra vissa saker framför andra bara för att det skulle låta bättre i bloggen innebär inte att man har bloggsjuka. Det är nämligen bara fullkomligt sinnessjukt.

Anyway. Innan jag gick och la mig igår gjorde jag på pricken 200 situps. Jag förväntade mig (läs såg fram emot!) feta träningsvärken idag men vaknade till min besvikelse imorse med visserligen en jäkla platt mage, men träningsvärken var som borta med vinden. I alla fall har jag upptäckt min styrka som bara blir starkare och starkare. 200 situps är ändå en del, och att köra det varje kväll är ingen plåga. Dessutom är det ju kul att träna! Och magen håller sig platt.

Det här med magmuskler är ett rätt intressant ämne. Det är nämligen så många tjejer som tycker att magmuskler på killar är bland det viktigaste på deras kroppar. Någon av er som tycker att det är viktigt? Personligen så har jag alltid känt att magmuskler är långt ifrån det viktigaste på en manskropp. Bröstmuskler, ben, rygg och armar - där kan vi snacka viktiga ställen som bör vara vältränade. Magmuskler kopplar jag av någon anledning till små taniga pojkar som går i sexan -sjuan och ska impa på tjejerna i klassen i badhuset med sin smala mage där ett sexpack rutor syns under skinnet.

Nej, bröstmuskler måste nog vara det absolut viktigaste. Det får nog bli första kriteriet för min framtida pojkvän. Jag kommer ihåg en gång då jag var påväg till en fest med Malou och Carro. Det var en av de roligaste resorna jag gjort i festsammanhang tror jag. I alla fall så var jag lite klantig den kvällen för jag hade, till en början med omedvetet, bestämt träff med tre olika killar. Till en början gick det ju bra när de ringde varannan gång och jag kunde hålla koll på dem. Men oj vad tjejerna skrattade när jag råkade kalla den ena killen för den andres namn då jag fått i mig några glas. Hur allt slutade? Jag valde mina tjejer framför självfallet. Allt slutade med att jag satt och drev med alla tre inför ett gäng åhörare.

Det jag skulle komma fram till som var det väsentliga var i alla fall att vi planerade en "Bachelorette", ni vet TV-programmet, där jag skulle ha 20 killar för mig själv och till slut välja en. I dagsläget vet jag att det första programmet skulle gå till att klämma på deras bröstmuskler. ;) Det andra? Det får ni lista ut själva.

Woopsi! Haha jag skojar lite med er. Bäst att berätta det så att ni inte får för er något. Jag är så bortskämd med att kunna skriva rätt öppet om sånt här då mina vänner och bekanta alltid säger att jag är så oskyldig. Men ni som faktiskt aldrig har träffat mig lär ju få helt fel bild av mig om jag fortsätter såhär. :P


Nu ska jag i alla fall börja plugga liggandes här i min sköna säng. Idag blir det förberedelse inför vår stora debatt vi ska ha imorgon om presidentvalet i USA. Jag ska förespråka Obama och veta allt om bland annat Israel-Palestina konflikten, Bangladesh-Indien-Pakistan konflikten, invasionen i Irak, militären samt Bush. Sedan ska jag veta hur Obama ser på detta såklart, men även McCain, Clinton och Brown.


Ojojoj vad jag kommer kunna flasha med denna allmänbildningen sen. Gotta go!


Kommentarer
Postat av: anna

Din blogg är sjukt bra, du inspirerar verkligen! Kan inte du ha en frågestund snart, skulle vara kul (:

2008-04-17 @ 16:08:52
Postat av: A.k

jag förstår din poäng med själv tycker jag magmuskler på killar nästan är ett måste.okej,nu ska vi inte överdriva men självklart är det fint som jag tror många tjejer håller med mig om.:)

btw undrar jag var du köpt din navelpiercing smycke som du skrev om i många föregående inlägg?det var en blomma,eller nåt sånt,sjukt söt i varje fall!

2008-04-17 @ 16:15:20
URL: http://alexiias.blogg.se
Postat av: Louise

Killar med muskler är bland det fulaste som finns ju! De ska vara långa och naturligt spinkiga. Muskler är överskattat som fan :P

2008-04-17 @ 22:05:05
Postat av: Carl

Helt rätt Amanda! 6 små magrutor är ba små pojkar som har som går i 6an helt rätt.. bara lite halv vidrigt:)

2008-04-18 @ 19:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0