Jag klarar inte av att hålla mig längre.

Vad sämst jag är, men nu klarar jag inte ljuga längre. Besvikna och förvånade vänner har ringt sedan minuten föregående inlägg publicerades och nu klarar jag inte ljuga längre. Nej jag ska inte flytta till London i juni och jag ska inte heller börja på svenska skolan i London - även om jag måste säga att jag blev lite smått sugen då jag skrev inlägget. Men VRG ger mig sådan bra utbildning och jag har mina planer gällande resandet efter gymnasiet så mig blir ni inte av med än. Jag ber om ursäkt ifall någon tagit illa vid sig men efter alla år av skämt jag har fått utstå så kände jag att det var dags att hämnas. Vilket jag verkligen gjorde för många..

I alla fall kan mina älsklingar pusta ut nu, och jag kan åka till dansen med gott samvete. Som hos de flesta andra bokas nu sommarresor här hemma för fullt. Det som bokas nu är dock de två resor mina föräldrar vill göra med mig. Sedan ska jag även börja planera resan till Milano som kommer bli med vännerna.

Nej nu kallar dansen. Dags för fokusering med andra ord. Det är inte nådigt vad perfekt allt måste vara in i minsta lilla detalj såhär inför föreställningarna. Men det kommer bli grymt, som jag sagt så många gånger förr (;  

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Jag vill bara passa på att rekommendera er att ta en kvällspromenad, det är ju perfekt väder för en sådan.


Kommentarer
Postat av: karro

haha kvällspromenaden hade sin självklara plats en kväll som denna. urmysigt att våren och den ljusa tiden är här:)

2008-04-01 @ 21:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0