Jag älskar Grease

image421Tjoho!

Satan vad trött man är efter dagens prestationer. Här hade man planerat att få en massa matte gjort men det var ju bara att glömma. Jag orkar verkligen inte. För tillfället äter jag fruktsallad och tittar på Flightplan med mamma. En riktigt bra film tycker jag. Men lite tråkigt att man har sett den så många gånger och vet precis hur den slutar. Annars tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart. Kroppen är helt slut och huvudet likaså.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att det blir VRGmusikalen som får bli mitt hundrapoängsprojekt i trean. Förstå vad underbart det kommer bli att istället för att skriva 30-40 sidor så kan jag bara dansa mig igenom hela stora projektet. Med andra ord göra det jag älskar. Visserligen vet jag inte om jag kommer med än. Det är ju en audition innan för alla som vill vara med, då kommer jag bland annat konkurrera om platsen med Jarlaplanarna som går inriktning dans. Men det går nog bra, det har jag tagit för givet. =)

Lite synd är det att Grease redan har varit tema för musikalen. Åh vad härligt det hade varit att dansa till dessa härliga låtar. Man blir så glad av dem! Mamma Mia vore i och för sig inte helt fel heller, och den har inte varit med än vad jag vet. Nåja, vi får se hur det hela slutar. Musikalen kommer ju inte att äga rum förrän om ett år. Mycket händer på ett år. Det blir nog bra. Den som lever får se.




Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Evelina

hej! den här kommentaren har inget med detta inlägget att göra men jag måste bara fråga vad det var för rosa läppstift från dior du hade bild på för lääängesen, det var jättefint minns jag! vad är det för färg och vad heter läppstiftet? använder du något glans över eller är läppstiftet sådär glansigt av sig självt? tacksam för svar :)

2008-04-07 @ 20:06:27
Postat av: karro

jag såg också flightplan, men det var första gången. den var otroligt bra, jag trodde absolut inte att jag skulle tycka så bra om den men det gjorde jag verkligen:) Men nu är det american idol som gäller, auditionerna är sååå roliga:D Ha det så bra!

2008-04-07 @ 20:36:25
Postat av: Mandy

Evelina: Jag har ett helt inlägg om bara det läppstiftet eftersom att ni är så många som har frågat. Jag ska försöka hinna kolla upp vilken månad, annars kan du bara kolla igenom de senaste månaderna så finns det ett inlägg där allt står. =) Jag har ett glans över som gör så att det håller längre.
Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer, men för tillfället sitter jag här med plugg upp över öronen! :(

2008-04-07 @ 21:14:05
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Linn

vad heter du på facebook?

2008-04-07 @ 21:15:32
Postat av: Mandy

Karro: Visst är den bra :) !!

Linn: Amanda Bergman

2008-04-07 @ 21:17:22
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0