Inte är jag bitter inte.

Godmorgon!

Brukar aldrig hinna gå in på datorn när jag börjar tidigt men idag då vi inte börjar förrän 11.20 för att vi för en gångs skull inte har prov på test hour så fick jag sova några timmar längre. Men inte var det så roligt att gå in på facebook imorse. Mina snygga kusiner har nämligen laddat
upp ännu fler bilder från Thailand där de har varit i flera, flera månader och de blir bara brunare och ser med slimmade ut för varje gång de lägger upp bilder. Nej, jag är inte bitter!

Emily till höger går förresten Handels, har tagit någon form av sabbatsår nu när hon är ute och reser, men sätter igång till hösten igen om jag förstod det hela rätt. Nu när jag har fått lite planer på att gå där så tänkte jag prata lite extra om skolan och allt runt omkring med henne så fort de kommer hem!

Min kära bror är ju också ute och reser i Asien med sin flickvän och han har blir ju så brun så att han inte ens ser svensk ut längre. Det hemska med honom är att han inte ens ligger och solar och försöker bli brun utan blir det bara av luften. Han blir till och med brunare än vad jag blir när han är utomlands.. Trodde knappt det var möjligt men han är ett levande bevis på det! ;) Saknar i alla fall honom något otroligt, men vi hörs nästan varje dag!


En bild tagen efter ett par veckor där nere, vågar inte tänka på hur han ser ut nu månader efter bilden är tagen...

Klicka på bilderna för att få dem större.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra dag :)

2008-04-15 @ 10:59:59
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: sofi

åååh AP In bali, love that hotel .

2008-04-15 @ 18:59:09
Postat av: Anonym

Haha, han va verkligen pepparkaka...
Tänkte bara säga att om du är intresserad av Handels så är även Industriell Ekonomi på KTH ett bra val om du gillar matte, hög status- flera höga chefer kommer därifrån...
Keep going! =)

2008-04-15 @ 22:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0