Grillning på Djurgårn.

Tjaaa!

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering men jag sitter aldrig vid datorn längre känns det som. Men jag ska skärpa mig. Jag hade nationella i tyska idag vilket gick jättebra. Därefter slutade jag och då ringde brodern min och ville bjuda mig på lunch. Det blev vårt stammisställe på Karlavägen. Underbart att kunna sitta och bli helt gyllenbrun på en uteservering samtidigt. =) Sedan gick vi till hans jobb för att han skulle ha ett kundmöte så jag väntade där under tiden. Han jobbar, för er som inte vet, som finansiell rådgivare - kapitalförvaltning alltså. Mycket imponerande om jag får säga det själv.

Sedan gick vi och satte oss i Kungsan och solade och åt glass. Det ser ut som om jag har somnat i solariumet, är hur brun som helst! :) Därefter var det dags för dansträning och nu är jag hemma och ska alldeles strax iväg igen.

Ikväll ska jag träffa Carro och ta en mysig kvällsfika men nu har flertalet vänner ringt och pratat om grillning på Djurgårn vilket låter himla lockande faktiskt. Dessvärre lär det bli rätt kallt så fort solen försvinner men det har sin lilla charm också. A ska förmodligen komma förbi med sina kompisar också.. :) Jag hinner dessvärre inte lägga upp några bilder nu men jag får ta det imorgon!

Hoppas att ni får en trevlig fredag gott folk!


Kommentarer
Postat av: Anna

Men du vet väl att föga imponerad betyder att du INTE är imponerad??
Men alla gör misstag och jag tycker du är skön. =)

2008-04-25 @ 21:26:49
Postat av: Mandy

Det har du så rätt i. My mistake ;)

2008-04-26 @ 11:30:28
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0