Gestern war es Italienisch, heute ist es Deutsch.

image425Hallo meine Freunde!

Jetzt sitze ich und studiere ein bisschen Deutsch. Danach will ich schlafen.. ich bin so müde. Ja, där hade vi lite simpel tyska. Tyskan bara kom, kunde inte stoppa den. Jag har suttit länge med Matthias på msn och skrivit på just tyska, pluggar grammatik samtidigt som jag pratar tyska med mami - ganska förståeligt att tyskan kom automatiskt. Ni som förstår kan vara glada, jag tänker nämligen inte översätta. (; Ni går verkligen miste om något ni "icke-tyskpratare", här får ni ert straff!

Anyway. Vidrigt trött är man också. Alltså jag förstår inte vad det är för svacka jag kommit in i. Jag har fortfarande sådan vidrig migrän konstant och tröttheten ligger som ett tungt täcke över hela mig, oberoende på vad klockan är. Men jag ska sova såfort tyskan är gjord, får inte ut något av att vara uppe då man är såhär trött i alla fall.

Annars har dagen varit bra, det har bokats resor vilket känns bra. Sommaren närmar sig sakta men säkert. =) Sedan har det planerats inför morgondagen och jag ser verkligen fram emot kvällen.

Till vänster har ni den frisyr som jag jobbar på. Lyckligtvis växer mitt hår fort som bara den och jag har hår som "trivs i att vara långt" om jag kan uttrycka mig så. Det blir sällan slitet och det växer för snabbt för att kunna vara en kortare frisyr speciellt länge. Funderar på om jag ska permanenta det också litegrann så att det blir som på bilden. Men vi får se, den dagen den sorgen. Det är ett svårt beslut.

Nej, nu orkar (snarare vågar?) jag inte skriva mer. Risken finns att jag skriver saker jag inte riktigt kan stå för då jag är såhär trött.

Jag orkar inte korrekturläsa. Språkpoliser hit, tack!

Kommentarer
Postat av: Sue

Förstod den där tyskan ;) Haha går nämligen i en tyskaklass

2008-04-10 @ 23:57:42
URL: http://suue.blogg.se
Postat av: antonia

kan själv tyska flytande ;)haha!
ha det bra

2008-04-11 @ 17:38:16
URL: http://antoniias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0