Gårdagen.

image478Hej mina vänner!

Vad hände med vädret? Lyckligtvis hann vi rida innan regnet började ösa ner. Ridningen idag gick super, min prinsessa var så duktig så :).. Trots att hon stod och sov i solen innan lektionen då vi gick omkring lite i solskenet.

Jag förstår inte hur jag lyckas. När jag vaknade imorse hade jag inte mindre än 22 missade samtal och 7 nya sms. Är det mina kära vänner som onekligen inte klarar sig utan mig eller är det jag som isolerar (?) mig från omvärlden onödigt mycket även på helgerna? Jag väljer att tro på det första alternativet - för igår var jag faktiskt ute.

Bara det att jag inte kan strosa runt ute fem på morgonen nu när jag har så otroligt mycket att göra varje dag. Med risk för att låta som en gammal avdankad kärring..

Gårdagen då. Förlåt till er som fick lida på grund av att jag inte kunde bestämma i vilken ordning jag skulle göra saker och ting. Fikan på en uteservering med Carro hade varit planerad i säkert en vecka. Grillningen och krökanded på Djurgårn var knappt planerat alls men otroligt lockande. Sedan A och hans kompisar som ville att jag skulle komma emd mina tjejkompisar och föra med dem.

Allt slutade efter många om och men med att jag och Carro satte oss på en uteservering och drack gott samt uppdaterade varandra om än det ena än det andra. Vi satt där i flera timmar och jag glömde bort mina andra planer för ett tag. Sedan ringde Saga och de andra från Djurgårn och tyckte att jag skulle komma dit, men då jag sedan var beredd att åka från Carro så skulle de flesta dra från Djurgårn och jag kände mig inte så jättesugen på att dra dit längre. Runt tolv var det inte speciellt varmt heller, minst sagt. A ville sedan att jag skulle komma dit men ovissheten om att de inte riktigt visste när de skulle dra ut på krogen fick mig att ta sällskap med Carro och sedan bege mig hemåt. Blev inte allt för sent vilket känns ganska skönt idag.

Jag skulle aldrig klara så här lite festande i mitten på en termin. Men nu då skolan och dansen kräver sådan enorm fokusering från min sida, och sommarlovet numera är inom räckhåll känner jag att det fungerar helt okej trots allt. Jag lär förhoppningsvis känna att det har varit värt det då skolavslutningen kommer.. :)

Om någon timme ska jag ut och äta med mina föräldrar. Uppdaterar er mer om vad som händer därefter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0