Förberedelse inför matteprov innebär isolering från omvärlden.

Hello guys!

Jag tänkte bara skriva några rader så att ni har lite koll på varför jag inte uppdaterar. Det är nämligen matteprov imorgon. Vad annars!? Uppdaterar jag inte på x antal dagar kan ni alltså dra slutsatsen att det förmodligen är ett uppkommande matteprov på g... snarare än något annat.

I alla fall går pluggandet för tillfället segt, väldigt segt. Jag vill sova nu nu nu men har en del sidor att repetera innan jag får mitt efterlängtade möte med John Blund. Matten har gått ännu smidigare än vanligt den senaste tiden och man kan minst säga att pluggandet följer traditionen att man dagen innan matteprovet ska känna att all kunskap är som bortblåst. Förmodligen jobbar mina hjärnceller som de ska imorgon igen.

Tills vidare får jag fortsätta bli underhållen av mina kära föräldrar som till sin frustration har råkat boka två resor till Italien istället för en, och nu alltså har fått betala för två resor istället för en. Visst är det hemskt men jag kan inte hålla mig för skratt. Komiskt är det i alla fall.. Självklart skyller de på teknologin. Bättre förr? Yeah right.

Nu ska jag fortsätta med min vita choklad och kanske det mest aktuella... matten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha du är så gullig som känner att du måste uppdatera :P och ja, du har läsare som sitter och väntar på dig! :) kram

2008-04-21 @ 21:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0