En massa rolig läsning till ert förfogande! :)

Tjena!

Kvällen igår var mycket lyckad.
Vi startade hos Saga med middag, musik och lite goda drinkar för att komma i stämning. Därefter åkte vi till min älskade Anna Liszke som hade lite festligheter hemma hos sig. När vi väl kom dit var det precis så som man alltid vill att det ska vara då man, som jag personligen alltid gör, kommer lite senare - alla var nämligen grymt taggade och hade redan kommit igång, minst sagt. Inte minst värdinnan själv, söta lilltjejen! =) Jag träffade på människor som jag inte har träffat på hur länge som helst. Någon sa att det kändes som klassfest vilket jag verkligen kan hålla med om. Gulligast var Axel som jag inte har träffat på evigheter. Lika charmig som alltid ställde han sig precis framför mig som om han skulle säga något enormt viktigt. Sedan utbrister han: "Jag tror fan att du är den sötaste tjej jag har sett i hela mitt liv." Jag som ofta har så svårt för att ta emot komplimanger även om jag blir smickrad till hundra står bara där och ler. Så fortsätter han: "Man vill bara äta upp dig såfort man ser dig". Ojojoj vad jag kommer få skit av er läsare för att jag skriver med sådant här. Jag menar, det är ju så osvenskt. Men det skiter jag i, det är ju trots allt ni som frivilligt går in på den här bloggen för att flera gånger om dagen läsa om uppdateringar från mitt liv. Men jag blir bara så glad när folk vågar komma fram sådär och verkligen bara helt seriöst ge någon en komplimang på det sättet. Och verkligen stå för det och inte behöva göra något oseriöst av det hela för att det blir pinsamt. Svenskar är ofta väldigt dåliga på att ge komplimanger men jag vet samtidigt inte vad som är värst: att sällan ge komplimanger eller göra det så mycket som exempelvis italienarna då det inte längre blir trovärdigt. Nej, lagom är faktiskt bäst där!

Men jag måste säga att jag har träffat på rätt många svenskar, även sådana som jag aldrig har träffat förut, som vågat ge en komplimanger trots att det litegrann strider mot vår kultur. Minns exempelvis en gång då jag gick vid Hötorget och en kille helt plötsligt kommer fram och säger att han aldrig har sett en vackrare tjej i hela sitt liv, och det lät faktiskt inte så krystat som det låter här nu. Stackarn var garanterat jättenervös men så jäkla cool som bara tar sig mod och går fram till en vilt främmande person sådär. Extra roligt var faktiskt att det här var en kille som såg väldigt bra ut och verkade fullt normal. Jag tror att vi hade kontakt i några månader efter det.. Ser man på (;

Tillbaka till gårdagen, jag och mina sidospår alltså. Kvällen var i alla fall väldigt trevlig och det var roliga människor hos Anna. Sjukt var att Anna fick en liten fågel av Alexander som flög omkring i hennes rum. Jag tyckte så synd om den lilla stackaren som var helt livrädd. Får ringa Anna senare och se hur det gick med lillen. Ofta man tar med sig en fågel man har köpt i en djuraffär till någon liksom.

Senare tog jag, Saga, Sarah och Anna en taxi till centralen och där stannade jag och Saga och åt lite. Sedan åkte vi hem. Mådde väl inte allt för bra då jag vaknade imorse, men efter att ha druckit ungefär en liter vatten så mådde jag prima. Ridningen gick grymt, trots att det var fruktansvärt jobbigt idag! I stort sett bara galopp hela lektionen då hästarna verkligen måste hållas ihop och det är inte min lilla ponnys specialitet direkt. Men det gick verkligen över förväntan och jag är grymt nöjd. Det blir bra det här.

Nu är jag dock helt slut. Träningsvärken från dansen igår är lika vidrig som alltid och jag har redan fått träningsvärk från ridningen idag. Magen är platt som jag vet inte vad efter det här tuffa passet. I like :)

Annars idag kanske jag ska ta en promenad till Vasaparken och träffa Alex, men förmodligen stannar jag hemma. Sedan ville Tim träffas också, men jag vet som sagt inte om jag orkar eller hinner. Jag har en massa plugg som måste göras och min kropp måste vila. Det är så mysigt att bara knata omkring här hemma i mjukiskläder och äta en massa gott! Till kvällen får vi se vad som händer. Lyckliga jag har dessutom studiedag på måndag apropå ingenting. ;)

Ett långt inlägg gott folk, men så blir det när jag råkat slarva med uppdateringen.

Kommentarer
Postat av: karro

riktigt dumt, det där med fågeln. oansvarigt att bara köpa ett djur så där, som om det bara var en sak. han visste väl inte ens om hon hade någon bur. stackars fågel! idiotiska kille

2008-04-12 @ 18:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0