Det finns ingenting värre än att inte bli pratad om.

Godkväll underbaringar!


Vissa av er läsare är tamejfan bara för underbara. Det är härligt att få höra att jag berör och inspirerar er så mycket som ni skriver. Då gör jag någon nytta i alla fall! (; Samma sak är det lite med er som stör sig på mig, men ändå går in här varje dag och kommenterar och har er - då vet jag att det trots allt är något av intresse som för er in på den här sidan every single day. Det känns bra. Jag tillför något. Folk har åsikter om mig. Så har det alltid varit.

Annars gick dansträningarna bra idag. Känner mig dock lite energilös såhär efter ett rätt krävande matteprov och sådär.. Och energilös är ingenting man kan vara i de danserna vi dansar för tillfället. Men man kan inte vara på topp jämt! Det är oerhört viktigt att tänka på. Så länge ens "dåliga" prestationer fortfarande är bra mycket bättre än många andras bästa prestationer så ska man vara nöjd. Det duger i alla fall.

Sedan känner jag mig kvällen till ära lite svag och känslig rent mentalt. Sömnbrist och stress tror jag är huvudfaktorerna till det. Just i denna stund, är första gången på hela dagen som jag slappnar av och tillåter mig att bara vara - och då släpper allt. Har omedvetet hört av mig till några av mina närmsta vänner och sagt några värmande ord bara för att jag saknar dem så mycket. Det känns så underbart när sådant kommer naturligt och man verkligen kan stå för det man säger utan att det på något sätt blir tillgjort och krystat.

Så, mina vänner, hoppas att ni har överseende med ett betydligt känslomässigare inlägg än vad ni numera är vana att läsa.

But hey! Don't get used to it, cuz tomorrow everything will be just like always.. whatever that means.


Kommentarer
Postat av: lisa

alla kom kommenterar? haha du har ju inga kommentarer. men grattis nu har du en, wannabe blondinbella.

2008-04-23 @ 08:22:54
Postat av: Anonym

jag tror att lisa är en korkad liten själ som är trött på livet :) vad troru mandy?

2008-04-23 @ 11:02:56
Postat av: c

asså SHIIT va fin bild! :))

2008-04-29 @ 13:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0