Dansaudition!

Nu är det dags! Eller nja, inte riktigt nu, men 17.05 är min tid för audition så nu är det inte långt kvar. Jag har inte känt mig speciellt nervös förrän för ett par timmar sedan då några tjejkompisar i klassen frågade om jag kunde koreografin. Då kom nervositeten som en blixt från en klarblå himmel och det enda jag har gjort sedan dess är att gå igenom koreografin i huvudet och markera stegen. Jag är en sådan person som alltid blir väldigt nervös - hur säker jag än är på min sak. Men det är ytterst sällan nervositeten brukar förstöra för mig och därmed hindra mig. Snarare är det tvärtom att min nervositet för att misslyckas samt min tävlingsinstinkt gör att jag lyckas. Men inte vinner jag någonting på att skriva en massa här, dags att bevisa det klockan fem idag istället!

Vad som ska göras nu hemma är att jag ska få i mig lite frukt så att jag får energi. Sedan ska jag göra mig iordning gällande kläder och så vidare. Därefter ska jag värma upp som bara den, stretcha samt köra igenom dansen ett par gånger. Nu kan jag koreografin så pass bra så jag får inte köra igenom den mer än ett par gånger, annars dansar man till slut sönder dansen så kan man ingenting helt plötsligt. I alla fall har jag en massa höga kickar i dansen (vilket kräver att jag är uppvärmd innan så att jag nästan sparkar mig själv i huvudet!) samt om ni tänker er.. att jag står upp och i en snabb rörelse gör en cambre bak som det heter i balettspråk. Jag har verkligen ingen aning om hur det där ordet stavas och jag hinner inte kolla upp det heller. Språkpoliser hit tack! I alla fall så är det en rörelse då man slänger bak ryggen, och som min balettränare säger ska huvudet hamna på golvet någonstans där bak ;) Jo tack! I alla fall så blir det ungefär så att kroppen böjs på två fast åt "fel" håll. En rörelse som kan vara enormt farlig för ryggen om man inte är uppvärmd. Så det ska jag alltså se till att vara! Men ack så snyggt det blir om man gör den korrekt!

Nu hinner jag inte sitta här längre, önska mig lycka till så hinner jag läsa det innan jag åker!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till idag mandy!

2008-04-16 @ 14:59:47
Postat av: Tim

Lycka till gulliga mandy! Så söt som du är kommer det gå galant. Förmodligen dansar du grymt as well ;) Kan ju vara en fördel, :P

2008-04-16 @ 15:06:26
Postat av: beccy

lycka till!
är också dansare :)

2008-04-16 @ 15:15:30
URL: http://beccyys.blogg.se
Postat av: Sara!!

kan du inte lägga upp en video när du dansar ngn dans? :) skulle va häftigt o se!!

2008-04-16 @ 16:25:09
Postat av: Emilie

Hoppas det gick bra! (du har väl dansat upp nu eftersom klockan är 18)

2008-04-16 @ 18:02:17
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: sara

waoow gillar din blogg! (:

2008-04-16 @ 19:14:40
URL: http://sesssaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0