Dags att göra bloggen större?



Hej mina läsare!

Tror ni att jag har blivit friskare under dagen? Inte ett skit.. snarare värre. Jag är i alla fall stolt över mig själv som klarade mig igenom skoldagen och har en grym närvaro den här terminen. Inte för att jag brukar ha mycket frånvaro men ni förstår vad jag menar.. Jag är dessutom överlycklig att jag inte skulle ha engelska nationella muntligt idag. Jag hade inte kunnat prestera ett skit. Istället kunde vi andra åka hem eller vara kvar i skolan för att börja på oral presentation som är vår slutuppgift i engelskan. Då kände jag att jag gjort mig förtjänt av att åka hem.

Egentligen ska jag rida idag men på vägen hem mötte jag My som berättade att ridningen är inställd idag. Visserligen hade jag verkligen sett fram emot att rida men då man är sjuk är det lika bra att strunta i det så att man inte blir värre. Men för att jag ska avboka något på grund av att jag är sjuk så ska jag vara näst intill dödssjuk. Alltså var det en himla tur att ridningen redan var inställd idag. Så nu ligger jag här i soffan med lapen i knät och filtar omkring mig och väntar på att repriserna ska börja som jag aldrig annars har tid att titta på. Repriser mitt på dagen = att man är sjuk. Nanny och Top Model är favoriterna. Vad hände med Beverly Hills? Det var fan varje morgons höjdpunkt måste jag erkänna!

Annars då jag åkte hem idag fick jag positiv kritik för bloggen från en läsare och sen fick jag höra lite andra roliga saker från en tjej i min parallellklass om mig och bloggen. Det var bara positiva saker så det var jätteroligt att få höra! Jag måste nog dock bli ännu noggrannare med vad jag skriver om eftersom att jag gång på gång får klart för mig att jag verkligen inte har någon aning om hur många ni faktiskt är samt vilka människor det är som läser bloggen - även fast jag gärna vill tro mig veta vilka det är som gör det. Jag blir lika förvånad varje gång någon jag verkligen inte trodde läser bloggen erkänner att han/hon gör det. Jag förstår inte riktigt var ni hittar den eftersom att den ofta inte är länkad någonstans. Var hittade ni min blogg någonstans? Hur länge har ni läst den?

Jag har by the way funderat på att börja länka den så blir vi ännu fler.. =)

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hittade den genom pa ngngång för länge sen. har läst den nästan från början du började skriva och läser den nästan varje dag :D

2008-04-30 @ 15:10:35
URL: http://alexiias.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tror att jag hittade den från playahead, för ett bra tag sedan.. så jag är en trogen läsare ;)

2008-04-30 @ 17:44:08
Postat av: Helena

Ha en
mysig Valborg och krya på dig!

2008-04-30 @ 18:26:54
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Anna

Kom hit via en länk för ca 1,5 månad sen. Tror någon på blondinbellas blogg hade länkat till dig och frågat varför ni inte var kompisar längre. Men jag gillar din blogg mer! =)

2008-05-01 @ 11:50:33
Postat av: antonia

jag hittade också den på playahead,och jag började läsa den förra sommaren. jag läser din blogg,när jag har tid :)

2008-05-01 @ 16:01:25
URL: http://antoniias.blogg.se
Postat av: en läsare

via blondinbella

2008-05-01 @ 17:47:29
Postat av: Anonym

säg istället hur många läsare du har efterssom du gång på gång tjatar om hur stor den är ?
varför kan du inte bara säga hur många dagliga läsare du har?

2008-05-01 @ 18:49:33
Postat av: Mandy

Jag har ingen skyldighet att visa er min statistik. Dessutom har jag massor av gånger gett er hintar när jag skrivit saker som att jag inte vill att "tusentals" läsare ska läsa - ja vad det nu kan vara. Jag har inte kommit upp i tusen läsare per dag än, men är på god väg!

2008-05-02 @ 14:08:43
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

haaha tusentals läsare.. skulle du haft tusentals läsare skulle du inte ha några problem alls med att lägga ut statistiken då skulle du förmodligen bara vara stolt o nöjd, men nu är det inte så att du har så många efterssom du har problem med att visa den :) tusentals läsare = SIDVISNINGAR per dag. knappast unika besökare.

2008-05-04 @ 19:42:01
Postat av: Mandy

Faaaan va nice att någon verkar ha mer koll på min egna blogg än vad jag själv har =) Imponerande måste jag säga. Tyvärr måste jag nog berätta att du inte har så stor koll som du verkar tro. Som jag skrev i kommentaren innan är jag nästan uppe i tusen per dag - men det jag inte förstår är hur du kan vara så säker på att jag därmed ska vara stolt och nöjd och stoltsera med den statistiken? Personligen tycker jag inte alls att det är något att vara så jävla nöjd med - vilket kan vara en anledning till varför jag inte lägger upp statistiken inför er som om det är något jag är nöjd med! =)

By the way.. varför inte skaffa dig en egen blogg? ;D

2008-05-04 @ 20:21:53
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0