Bara två prov kvar idag då!

Hello!

Nu har jag skrivit engelska nationella vilket gick hur bra som helst. Är det några av er som också skrev nationella i engelska B idag? Vilken av punkterna skrev ni om? Jag valde den första - Becoming an Adult.

I alla fall så var vår samhällskunskapslärare så snäll och ställde in lektionen som vi skulle ha direkt efter provet. Visserligen hade tjugo minuter av lektionen redan gått men vi är inte speciellt bortskämda med att lektioner ställs in. Då bestämde jag mig för att åka hem och äta en ordentlig lunch här hemma samt plugga min italienska. För vet ni vad jag har gjort inför det här provet? Inte pluggat ett skit. Jag satte mig igår och började plugga, men inom fem minuter bestämde jag mig för att läsa preparation material inför nationella istället. Så nu sitter man här och ska  om en timmeha terminsprov i italienska! Därefter blir det muntligt prov i italienska.

Jag säger ofta att jag inte har pluggat tillräckligt men jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte har pluggat såhär lite inför ett prov någonsin. Men jag förstår inte var min panik har tagit vägen. Jag känner mig lugn. Språk är min grej och det känns som att jag kan allt. Men ändå, framför allt eftersom att jag i början av förra provet upplevde min livs första blackout. Provet gick visserligen smidigt efter bara några minuter. Jaja, förmodligen hinner jag plugga ett tag innan jag åker till skolan.

Klädsel idag är ett aprikosfärgat oversizelinne (för mig är L oversize) och till det mina ljusblå acnejeans. Jag lägger upp bilder senare! Tänkte nämligen bli lite duktigare vad gäller att visa er mina outfits. Men kalla det för guds skull inte "Dagens outfit" :P Oversizelinnen är inget som jag har testat speciellt mycket tidigare men nu är jag fast! Det är så snyggt när man är smal och brun och har ett löst sittandes linne då man ser mycket av ryggen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååhh jaa vad kul om du visar dina kläder och din stil! inspiration! :D

2008-04-28 @ 13:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0