Äntligen ridning utomhus!

image399Hej mina vänner!

Åh vilket härligt väder! Ett stort tecken på att det är vår är att vi nu har flyttat ut från ridhuset och numera rider utomhus. Hur härligt som helst! Nu när hästarna inte är vana vid allt runt omkring så var det rätt kaosartat idag dock. Hästarna var överallt, stod på allt annat än fyra ben. Men ingen kastades av utan vi körde på som vanligt. Min lilla prinsessa var dock lika duktig som alltid.. hehe! Hälften så stor som alla andra, men ohoj i galoppen springer hon allt om de större pollarna! Hon har inte riktigt helt lärt sig det här med att korta galoppen, men det kommer ;) Jag har fått den stora äran att träna henne, men det går finemang! Ojoj en massa hästsnack här, hoppas att ni överlever.

I alla fall är jag heeelt slut nu. Jag är ett levande exempel på hur jobbigt det är att rida. Jag har varit träningsnarkoman i större delen av mitt liv - och jag kan med handen på hjärtat säga att det inte finns något som tar slut på kroppens krafter så mycket som ridning ofta gör. Du använder så otroligt många muskler samtidigt, konstant i en längre tid vilket på den här nivån blir jobbigare än det mesta annat jag har provat på i träningsväg. Detta var då för er som fortfarande är inne på tanken att det är hästarna som gör jobbet. Ni skulle bara veta...

Kommentarer
Postat av: ett fan

vilket naturligt smink det ser ut att du har!! Berätta vad du använder för smink snälla mandy :D

2008-04-02 @ 19:14:08
Postat av: Malin L

Skitsött linne måste jag säga!!

2008-04-02 @ 19:15:07
Postat av: emma

Hej, tänkte bara fråga, du jobbar ju inte, hur ser det ut med pengar för dig? Typ studiebidraget, eller föräldrarna eller så?
du behöver absolut inte tala om summor eller så om du inte vill, ville bara få veta hur det ser ut för dig :)
fortsätt som du gör, bloggen i toppen, och du e jätte vacker! :)

2008-04-02 @ 19:34:24
Postat av: Mandy

Emma, gällande min ekonomi så är det problematiskt ur den synvinkeln att i stort sett alla mina kompisar jobbar. Detta är något som jag väldigt ofta glömmer då jag hela tiden förväntar mig att jag ska kunna shoppa lika mycket som de gör fastän jag inte har någon inkomst till skillnad från dem.

Dels får jag mitt studiebidrag, sedan är mina föräldrar väldigt schyssta och hjälper mig rätt mycket ekonomiskt måste jag erkänna. De är väldigt tacksamma över hur seriöst jag tar skola och även dansen och ridningen så de ser inget problem i att hjälpa mig ekonomiskt då jag gör mig förtjänt av det.

Just nu ser jag bara fram emot att någon gång få tid över till ett jobb så att jag kan tjäna mina egna pengar och stå på mina egna ben lite mer. Å andra sidan tycker jag inte man kan uttrycka sig på det viset att jag inte står på mina egna ben på grund av att jag har föräldrar som hjälper mig ekonomiskt. Bara genom att ta ansvar för sin skolgång, sin framtid och inte lämna något åt slumpen tycker jag tyder på en extrem självständighet. :)

Tack så mycket :) Roligt att du tycker om bloggen!!

2008-04-02 @ 19:45:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: emma

Oh, tack för svaret. Vad roligt att du svarade så utförligt också, ja jag tycker också att du är förtjänt de pengarna!
Ha en trevlig fortsatt kväll, och uppdatera oftare, mycket roligare då!
Kram

2008-04-02 @ 21:30:01
Postat av: karro

åhhh, om några timmar(närmare sagt kl.18) ska jag rida! hoppas vi också får rida ut, och att jag får min favvo "F" :) *längtar*
ha det så bra;)

2008-04-03 @ 15:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0