Allt handlar om att vinna eller dö.

image406Ciao ragazzi!

Idag har skolan flytit på smärtfritt. På idrotten hade vi utegympa i det fina vädret ute på Frescati. Det var samarbetsövningar och lekar man alltid gjorde på högstadiet som Capture the flag och dylikt. Vi hade riktig team spirit i vårt lag och jävlar vad vi tog det seriöst. Så vann vi ju också (; Jag blir nästan rädd för mig själv i sammanhang som dessa. Att jag är en vidrig tävlingsmänniska vet jag redan. Men att jag till och med inom skolidrotten tar det på dödligt allvar är nästan lite galet. I alla fall var det enormt roligt och leken framkallade nostalgi så det skrek om det. Fick även veta att jag ligger på ett självklart MVG i kursen, alltid roligt att få höra.

Idag hade jag tänkt söka lite sommarjobb på NK men då jag slutade kom jag på att min dansträning börjar redan 17.20 och i och med att mat är ett måste innan träningen var jag tvungen att åka hem istället. Här hemma fick jag reda på att jag förmodligen kommer kunna jobba på min brors jobb i sommar. Det är ett företag som håller på med kapitalförvaltning, beläget på Stureplan, och min arbetsuppgift skulle vara att sitta i receptionen och svara i telefon. Vore inte helt fel.. Keep your fingers crossed!

Efter dansen kommer min Anna hit. Jag är helt död så förmodligen kommer vi bara köpa en massa gott och se på massor av tjejfilmer.

<3


Kommentarer
Postat av: engelska

Capture? Amanda, det var nog tur att den där engelskaresan du skrev om var påhittad:)...

2008-04-04 @ 17:28:02
Postat av: Mandy

Woopsi! Inte ofta är det jag stavar fel i den här bloggen, ni är väldigt bortskämda med det ska ni veta. Visst kan även ett proffs stava som ett retard ibland :) Man är väl mänsklig trots allt! Hoppas du inte mår för dåligt gällande min felstavning :(

2008-04-04 @ 19:32:57
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

vad heter företaget där din bror arbetar? :)

2008-04-05 @ 00:08:01
Postat av: Mandy

Det hette Sparvärlden förut, men nu har de dock bytt ägare så jag vet inte om även företaget har bytt namn.

2008-04-05 @ 17:34:01
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0