A piece of Mmmmandy

image482Hej igen gott folk!

Nu har vi varit och ätit på ett väldigt mysigt ställe på Sturegatan, precis vid Stureplan, som jag verkligen kan rekommendera. Det blev tidig mat idag men det fick bli så eftersom att mina föräldrar har ärenden att fixa nu.

För tillfället är jag såå frustrerad och behöver be er om råd. På måndag har jag stort italienskaprov som jag inte alls (!) har pluggat på det minsta. Visserligen pluggar jag alltid kvällen innan till språkprov, men jag har även muntliga i italienska plus engelska nationella som vi kan förbereda, samma dag.

Imorgon ska jag hjälpa lillkillen med matten ett tag igen och därefter är det lång dansträning. Jag kommer att dansa ännu mer nu än vad jag gör annars inför föreställningarna. Dock har jag lovat A att ta med mig tjejerna och komma till hans kompis ikväll som ska ha stor hemmafest. Det är hur lockande som helst men mitt förnuft säger att jag måste vara hemma och plugga.






image483 image485

Kommentarer
Postat av: anonym

du säger jämt att du har massa bilder du ska lägga upp, men man får bara singelbilder på dig.och om du har så många läsare, varför får du aldrig kommentarer? nu får du en kommentar iaf :)

2008-04-26 @ 23:26:05
Postat av: Mandy

Uppenbarligen är du en av dem som har fastant för bloggen i alla fall. Stenkoll har du ju! :)

2008-04-26 @ 23:30:12
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0