Helgen som varit..

Heeeej ! :)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt oregelbundna bloggande.
Nu har min dator kraschat helt så problemet är inte längre att jag inte kan skriva å ä ö, utan nu vägrar den att sättas på också. Oteknisk familj har jag också, vilket innebär att datorn som nu kommit hem igen för länge sedan måste installeras. Förhoppningsvis görs det snart.. Roligt med ett sånt varmt välkomnande med 20 nya kommentarer i alla fall, fortsätt så! :)

Den här helgen har det blivit alldeles för lite sömn. Men oj vad rolig den har varit! Fredagen ägnades bara åt förberedelse inför dressyrtävlingarna. Jag vilade, gjorde iordning allt med hästen och pluggade på programmen om vartannat. Vid elva lyckades jag somna och två timmar senare kom Ebba hem till mig. Dessvärre missade jag en nära väns 18års fest, men med tanke på att alarmet var inställt på 05.15 dagen efter tog jag mitt förnuft tillfånga och insåg att jag var tvungen att sova tidigt.

Morgonen därpå kastade jag mig ur sängen då klockan ringde. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig varit så pigg då jag gått upp så tidigt tidigare. Väl i stallet fixade jag det praktiska inför tävlingen och 07.20 satt jag på hästen. Jag red fram och vid 08.15 red jag mitt första program. Det gick helt okej, jag gjorde inga stora tabbar men för mig var det absolut inget program jag kände att jag kunde vara nöjd över. Med tanke på att det var min allra första tävling så var det väl hyffsat bra i alla fall. Därefter var det dags för L B:2 och oj vad mycket bättre det blev! Min ridlärare tyckte att jag var jätteduktig och jag själv blev supernöjd! Det kändes skönt, jag hade en stor hejarklack också, haha! Ebba, Patrik, mamma, pappa, Sebastian, Joakim, Sofia och Pontus var där och tittade. De tog en massa bilder som jag ska lägga upp, så fort jag kan...

Efter tävlingarna var det till att skynda mig hem för att göra mig iordning inför min brors 30års fest. Ebba som också var bjuden gjorde sig iordning med mig, Sebastian och Sofia medan vi dansade till gamla partyklassiker. Joakim hade hyrt en skola samt ett liveband som spelade en massa Gyllenetider klassiker och annat. Först fick vi en välkomsdrink och hälsade på alla som var där. Därefter var det dags att slå sig ner och äta den italienska buffén, till det serverades vin. Jag och brorsan höll ett tal då alkoholen började spela in lite grann, men det blev rätt bra i alla fall. Improvisation var huvudordet! I och för sig oftast då det blir som bäst kan jag tycka.

Efter desserten började bandet spela och plötsligt var alla ute på dansgolvet, eller stod på sin stol... stämningen var i varje fall på topp och jag ska låta de kommande bilderna tala för sig själva! Mitt ex Jonathan fyllde 18 denna dag så jag passade på att ringa och gratta honom strax innan tolv. Kan inte förstå att vi inte har setts sen i januari, haha! Var i alla fall trevligt att prata lite med honom för första gången på länge, han verkade liksom jag ha en trevlig kväll! :)

Runt tretiden började folk förlora samspelet mellan kropp och huvud. Jag och Sofia röjde dock som bara den, det var ju då de allra bästa låtarna kom! Kvällen var i alla fall rolig och Joakim blev nöjd med den! :)

Helgen som kommer lär också bli rolig, Bella ska ha sin 17års middag bland annat. Nej nu ska jag dra mig hemåt och plugga till mitt nationalekonomi prov vi har imorgon.. har väl inte blivit alltför mycket plugg den här helgen, minst sagt.


haha söta Sofia som älskar att parta! :)

PUSSPUSS!

Kommentarer
Postat av: Sabor

Ha en trevlig måndag 

2007-10-15 @ 13:07:53
URL: http://sabor.blogg.se
Postat av: Helena

Hoppas att du får en fin dag!

2007-10-15 @ 13:38:25
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: a

vem har du som ridlärare på huvudsta? :)

2007-10-16 @ 17:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0