Ebba ska storstäda mitt rum..

...och jag ska hjälpa till.

Jag har haft en helvetisk morgon då arbetarpack här över
borrar och slår ner väggar så högt att det är omöjligt att se på tv, sova, prata i telefon und so weiter så länge de håller på. De här kära människorna började halv åtta vilket med hög sannolikhet är olagligt dessutom. Av ren panik och ilska tog jag mitt pick och pack och la mig på balkongen, där jag somnade. Skönt med lite sömn men satan va kallt det var! Då jag vaknade hade jag ont i nacken och var förkyld vilket resulterade i att jag blev ännu mer förbannad! Därefter la jag mig i mina föräldrars säng där jag satte på stereon på högsta volym, jag menar, det känns alltid bättre att det är man själv som orsakat oljud. Då somnade jag för att sedan vakna med ett tjutande öra för någon halvtimme sen.. fy för denna hemska morgon! Bestämde precis med Ebba att jag ska bo hos henne tills vidare så att jag kan sova ut på morgnarna nu när jag har lov.

Apropå Ebba så ska hon hjälpa mig att storstäda mitt rum idag. Ja, hon föreslog det helt själv dessutom. Jag kan bara tacka och ta emot. Vi ska få det skinande rent, lagom till min födelsedag dessutom. Apropå födelsedag så har jag nu bestämt att ett tiotal tjejer ska äta italiensk buffé med mig den tionde november samt föra, så får vi se om vi drar vidare på en fest eller om jag istället styr fest och drar mer folk till mig. Vi får se vad vi vill då och vad som händer för övrigt. =)

Sedan lite bilder från gasquen i Uppsala som bara får mig att längta ännu mer till 2010 då jag ska festa och studera som aldrig förr. Can´t wait!







fina

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad har du för kamera?den verkar jättebra!

2007-10-30 @ 10:36:12
Postat av: Anonym

har inte din bror någon annan slips ? tkr jag ser den på alla bilder han är med på :)

2007-10-30 @ 14:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0