Min födelsedagsmiddag!

Hej alla glada!

Lördagen blev väldigt lyckad.
Klockan sju samlades 12 tjejer hemma hos mig för en god middag bestående av italiensk buffé - catring från Il Piato. Middagen uppskattades av oss alla, och i samband med efterrätten som bland annat bestod av chokladtårta och jordgubbar taggades det till och fler gäster anlände! Dessa var bland annat Patrik, Linus, Janne, Viktor, Thim, Kim, Alex, Philip, Ulrik, Sarah, David W, Jonas med fler. Vi dansade (okej jag, Janne, Thim och Charlotte dansade ;P), sjöng singstar och hade allmänt trevligt. Jag som älskar röj var ett tag lite besviken då de flesta gästerna såg det hela som ett mingelparty, men sånt är också trevligt! ;) Jag fick världens finaste presenter. Kortfattat: underkläder, en massa smycken (pilgrimörhängen, pärlörhängen), smink, presentkort och så vidare! Om man får eller kanske råkar säga vilken present jag gillade aaaalllra mest, så var det presenten från min Ebba. I flera års tid, framför allt denna sommaren, har jag letat som en galning efter ett sånt berlockhalsband som Elle Woods/Reese Witherspoon har i Legally Blonde. Aldrig har jag hittat ett äkta sånt. Sedan har det alltid varit något som inte stämt överens med det som jag vill ha. MEN vad tror ni, världens bästa Ebba och hennes familj gav mig precis ett sådant! Det var även en present där de tackade för Italienresan. Tror att ni kan se halsbandet på åtminstone någon av bilderna som kommer nedan.

Runt tolv började de flesta röra på sig. Jag och Ebba började känna oss rätt slitna, men då det bara var vi kvar inklusive Kim, Emma, Anna och lite andra grabbar fick vi, till vår stora glädje ;), manligt besök i form av David Lundström, Henrik Mörth och två andra. Vi sjöng singstar och myste. De gullungarna hjälpte mig dessutom med diskmaskinen, jag är ingen höjdare på sådana där nymodigheter, haha!

Tack världens bästa vänner för en grym födelsedag!

 




















































På återseende!


Kommentarer
Postat av: sofie

Jag är så imponerad av dig! asså antingen så leker dina vänner rika eller så är dom det men är stört snälla..asså jag skulle aldrig klara av att ta hem så många om jag bodde som du. Jag bor själv inte så fint och det är det värsta jag vet. Min mardröm e att nån skulle gå och säga "fan va fattigt" om mitt hus. Du verkar ha ett bra självförtroende...något som jag saknar. En underbar bligg annars! läser ständigt!

2007-11-13 @ 18:09:57
Postat av: mira

kul inlägg med roliga bilder :)

2007-11-13 @ 20:06:45
Postat av: MANDY

Sofie, hade jag varit så osäker och oförskämd som du.. så hade jag sökt hjälp. :)

2007-11-14 @ 10:30:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0