Trött måndag

Hallå!

Trött, vanlig måndag. Skönt att skoldagen är över. Även om vi var hemma hos Kalle så var vi hur trötta som helst och motivationen var inte den bästa, men morgondagen blir mycket bättre!  Man kan ju inte vara på topp jämt! ;) Eva verkade i alla fall grymt nöjd med sin gruppindelning, haha!

Idag hade jag planerat att träffa både Fredrik och sedan Axel men det blev dessvärre inte någon av dem. Jag åkte nämligen hem direkt efter skolan och nu ska jag åka och köpa de sista kläderna som behövs inför dansföreställningarna. Det ska bli så himla roligt! Repetioner imorgon :D

Efter det ska jag tydligen på någon form av konsert som min brorsa är med i. Det blir nog trevligt. Känner mig så himla trött och orklös nu bara, vill helst av allt bara ligga i sängen med flera nummer Cosmo. Men det får jag väl ta vid något annat tillfälle..

So long!



Schenkenberg

Kommentarer
Postat av: n

umgås du inte med blondinbella längre? va längesen man hörde nåt om henne i din blog?

2007-05-14 @ 19:51:42
Postat av: Emilie

Tänkte fråga om det möjligtvis var Du kan sjunga gospel konserten du var på igår? :) Jag har läst din blogg lite då och då, och jag tyckte att jag såg dig i publiken..

2007-05-15 @ 10:45:29
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: mandy

Ja precis, det var "du kan sjunga gospel" :)

Jodå, det handlar bara om att jag har haft så mycket i skolan den senaste tiden. Jag ska nog träffa henne imorgon :)

2007-05-15 @ 14:48:20
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Emilie

:) Vad tyckte du då?

2007-05-15 @ 18:13:41
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: Mandy

Jag tyckte att kören var jätteduktig och de fick ju verkligen med sig publiken. Häftigt att höra 900 pers sjunga i en kör samtidigt :D Flera av låtarna är ju även gamla favoriter :) vad tyckte du själv?

2007-05-16 @ 14:31:10
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0