Toppenhelg!

Hej,

den här helgen har varit riktigt efterlängtad!
I fredags träffade jag snuttan Charlotte, vi pratade om att vi skulle gå på bio och dra på fest efteråt. Men då vi inte kom till Sergel förrän halv tio och sett att alla filmer redan börjat så satte vi oss på Espressos uteservering istället. Myspys! Efter någon timme går vi och möter Patrik, Dello och lite annat folk. Vi beger oss mot Riddargatan. Där var det riktigt kul faktiskt, 20 + killar som var mycket trevliga. Vad mer kan man begära?

Roligast var det då jag satt i en soffa omringad av tre killar som enligt dem själva gjorde allt för att fånga min uppmärksamhet. Den ena satt och masserade mig, den andra frågade frågor om två tvillingar på en krog där den ena var världens bästa kyssare och den andra hade gudomliga händer, vilken skulle jag välja? Sådana frågor avlöpte varandra. Den tredje imponerade med sin juridikutbildning. Axel vann i alla fall... ;)

Senare blev jag utnämnd till kvällens DJ. I början gick det tyvärr lite segt men sedan koncentrerade jag mig verkligen och då avlöpte komplimangerna varandra, haha! Jag var minst sagt grym ;) Vid tre åkte jag och Charlotte hem till mig och åt. Sedan sov vi tillsammans i min säng, mysigt med sovsällskap :D

Dagen därpå gick vi upp ganska tidigt. Efter en lång frukost bestämde vi oss för att ta en promenad längs vattnet in till stan. På vägen stannade vi upp vid min ridskola där det var stora hopptävlingar och tittade lite. I stan shoppade vi lite, vi köpte bland annat jättefina halsband. Charlotte köpte ett halsband med ett A på och  jag köpte ett med ett C, haha! Riktigt mysig dag med min älskling <3!

Vid sex kom Ebbson och mötte oss. Hon följde med mig hem för att ha en riktig chillkväll hemma. Vi åt middag med hela min familj och herregud vad vi skrattade. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Efter en riktigt lång middag tog vi en långpromenad, så skönt att gå efter att man har ätit.

När vi kom tillbaka hem så gjorde vi iordning med en massa chips, godis, läsk och allt sånt. Haha det här är sånt som man inte får ta med i en blogg som visas offentligt, men äsch! Inte så att jag äter en massa utan att röra på mig direkt. Eurovision song contest var ett fiasko! Gosh vad sura vi var här hemma. Det enda den tävlingen går ut på är att man röstar på sina grannländer, musiken spelar ingen roll överhuvudtaget. Öststadsländerna röstar på varandra och därmed försvinner bra låtar som faktiskt är mycket bättre! Sebiens låt var dock ganska bra så det var väl tur det. Jag hoppas verkligen att Sverige drar sig ut den här tävlingen tills nästa år. Vi borde göra som Italien och bara inse att vi är för bra för sådana här tävlingar. Det handlar inte längre om de bäst musikaliska bidragen utan de som bjuder på "bäst" underhållning..

Senare ringde det från lite olika fester och vi övervägde om vi skulle dra ut. Men jag som fortfarande var sliten efter fredagen kände att det var skönt att stanna hemma, vi hade det mycket mysigare så! Jag somnade i min favorits knä, hon satt och höll på med mitt hår vilket självklart bidrar till att jag somnar. Hon satt istället och hade ett intressant samtal med min ena storebror, hrmf! Vaknade till på natten av att Ebba låg och kramade mig och killade mig i hårbotten (som är bland det bästa jag vet). Det var så mysigt så :)

Imorse sov vi ut och låg och drog oss fram till klockan tre. Ni skulle bara veta vad vi låg och pratade om, haha! Om väggar kunde tala säger jag bara.. Sedan gjorde vi i alla fall en supergod frukost och bara njöt av varandras sällskap. Därefter var det dags för henne att åka hem.. men det här har verkligen varit en toppenhelg, älskar mina vänner mest! <3

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och ladda inför dansträningen ikväll. Det ska bli riktigt roligt, ser alltid fram emot dansträningarna :) Efter dansen ska jag träffa Paulina och ta en långpromenad och prata igenom allt, har en hel del att berätta..

På återseende! / M



Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Jag har precis startat en blogg med massor av partymusik, mixar och liveuppträdanden. Om du är intresserad så titta gärna in > www.lillagala.blogg.se Puss och kram!

2007-05-13 @ 21:16:17
Postat av: Uppsala!

oh my god, det finns absolut ingenting jag hatar så mycket som maskar. Alltså det är helt stört, jag är livrädd för ormar, spindlar och allt sådant. Men det är absolut ingenting om jag jämför med maskar, buhu!
Men det blev bara värre och värre, alltså jag skojar inte, jag har aldrig sett längre maskar i hela mitt liv och vi var som omgivna av maskar. Euuw :( Hela området tror säkert att jag skulle bli våldtagen eller något, mina skrik var inte nådiga ;P Det slutade med att min fina, vackra, underbara pojkvän bar mig hela vägen, han är världens bästa :)
Det här inlägget tycker vi var skojjigt :)
MER SÅNNT GUMMAN! / uppsala

2007-05-14 @ 11:46:32
Postat av: Anonym

Har du å bella redan glidit ifrån varann från att ha varit "sååååååå" tajta?

2007-05-14 @ 15:29:15
Postat av: A

Visst har du rätt i att forna Öststatsländerna röstar på varandra, men dom gör samma sak i Skandinavien, Väst och runt Medelhavet. Sen att dom vinner är ju för att det är fler Öststatsländer, så där har du förklaringen. ;)

2007-05-15 @ 13:26:36
Postat av: Mandy

svar till A:

Jo men om jag inte minns fel så var det precis så jag skrev att det var också.. "grannländerna röstar på varandra" och i och med att det var med mycket fler öststatsländer än vad det har varit tidigare så är det också självklart att de vinner.

2007-05-15 @ 14:24:05
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0