Tillfälligt avbrott

Hjärtat slår snabbare än vanligt. Den annars så bruna hyn är livlös. Håret saknar sin glans, likaså de annars livliga ögonen. Allt ser så bra ut på ytan. Prestationerna överstiger varandra. Nu är det stopp. Kroppen har sagt ifrån.

Det är inte långt kvar till sommarlovet, men innan dess ska en massa viktiga saker ha gjorts. Bara jag presterar bra på allt som jag ägnar min tid åt så är hälsan inte det viktiga. För mig har det aldrig räckt att låta saker bli som det blir. För mig finns det inget annat än att tillhöra de absolut bästa. För mig finns det inget annat betyg än MVG. För mig finns det inte att man kan ha en dålig dag. För såna som mig kommer kroppen en dag säga nej.

Jag behöver vila, tänka på mig själv och min hälsa. Allt ser så bra ut på ytan. Alla prestationer som hela tiden överstiger varandra och mina, enligt många, beundransvärda resultat som för mig aldrig är tillräckligt bra. Jag behöver några dagars vila. Ta en paus från sådant som annars är det bästa jag vet, men som nu bara ger mig ytterligare börda på mina nu svaga axlar. Få lite andrum. Ägna mig åt sådant som jag vet kommer få mig att må bättre....


mums


                                                    +
:)

                                                     +

vsfs


                                                   +

legally blonde



                                    =

:D
snart så :)

Kommentarer
Postat av: thowe

man behöver sånt där ibland. vila upp dig nu, kom tillbaka starkare än ngnsin :)

2007-05-03 @ 17:03:23
URL: http://thowes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0