Sol, sol strålande sol!

Hej!

Dansrepetionerna igår gick toppen, så nu antar jag att man kan koppla av lite. Duon som jag ska dansa med Sofia gick jättebra, vi dansade cynkat och "kände varandras rörelser" , haha! Jag tror att danserna kommer att bli jättebra, min grupp är bara så grym! Imorgon ska vi mötas redan klockan tio. Så har vi rep till klockan ett och därefter en timmes lunch då vi alla ska äta någonstans. Då ska jag även träffa min sötnos Hanna som också dansar på Kühlers och har föreställningar samma dagar som mig, så vi kommer ses massor de här dagarna <3


Hanna baby
Hanna de Ron

Senare igår kväll pratade jag massor med Emma. Gud vad vi hade mycket att prata om, haha! Jag kommer ihåg första gången vi träffades då Anna var och klippte sig. Helt plötsligt började jag bara berätta min livs historia för dig utan att tänka mig för, jag kände ju inte dig. Haha det var bara Bellsi som reagerade. Så du vet en hel del om mig nu med andra ord ;) <3

emma lindau                                                                                              
Emma Lindau

Det är inte helt kalrt än vilka som ska komma på mina dansföreställningar, men ni mina små gayar har biljetter till imorgon i alla fall. <3

ni
Ebba och Patrik

vi :)
Mandy och Bella

Gårdagens samtal med dig var bland det bästa jag haft på länge, ett samtal med både tårar och skratt. Alltid lika skönt att prata med någon som tänker likadant som jag gör.

Idag tog jag mig in till Odenplan för att luncha med Bella, supermysigt! Vi hade en hel del att prata om. Därefter åkte jag tillbaka hem till Kalle och somnade! Skulle egentligen ha arbetat två timmar till på projektet men jag tror att vi ligger hyffsat bra till i planeringen i alla fall. 

NU ÄR DET LÅNGHELG OCH INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG :D Den kommer att vara fullspäckad med dansföreställningar + genrep, firande av mammas födelsedag, släktträffar, fester med mera!

Nu ska jag iväg och rida, därefter köpa present till mamma och sola med Emma. Ikväll blir det säkerligen fest.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Emilie

Ja, det kändes väldigt bra =) Men jag måste säga att det var ni som publik som gjorde mycket också. Publiken innan er var verkligen inte lika "på" som ni.

Vad går du för linje på Kühlers? Dansade själv där när jag var ca 11-13 år..

2007-05-16 @ 23:41:58
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: Mandy

Jaha du var med i kören alltså, vad roligt! :D
Hur länge har du varit med där?

Jag går treåriga linjen, andra terminen. Gjorde en audition för ett år sen ungefär och kom in i den grupp som jag går i nu.

2007-05-17 @ 21:30:04
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Emilie

Yes :) Jag har bara gått den här terminen.
Åh vad kul =) Jag gick också treåriga linjen förut. Vad har du för lärare?

2007-05-18 @ 11:35:33
URL: http://emiliees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0