Sjukling

Halloo

Gårdagen blev inget vidare.
Efter ridningen kom jag hem och helt plötsligt började jag känna mig hängig. Inom en kvart hade jag både världens halsont och stigande feber. Så nu ligger jag här med hög feber och jag kan knappt svälja. Usch usch :(

För en timme sedan var jag med familjen till Cityterminalen där vi skulle säga hej då till min mormor som skulle åka tillbaka till Småland. Jag hoppas verkligen att det inte var någon som såg mig där, usch folk måste ha blivit rädda när de såg ett livs levande lik som strosade omkring. Har varit jättemysigt att ha mormor här, även om jag inte varit hemma så mycket så är hennes närvaro så trygg. Den åttonde tar min kusin studenten så då blir det åter igen släktträff! Jag älskar för övrigt studenter, kan knappt bärga mig tills det är min tur.. om ett par år...

Vad ska jag då göra idag? Om jag orkar så får jag besök lite senare idag, annars blir det till att bara ligga i sängen och läsa Cosmo. Jag hoppas att den förskräckliga värken i halsen går över så att jag kan trösta mig med lite godis. Känns så tomt nu när dansen är över, saknar framför allt min dansgrupp hur mycket som helst. Men nu ska jag försöka tänka positivt och njuta av att få mer tid över.. även om dansen är bland det bästa i mitt liv.

dansgruppen

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Anonym

lilla gumman har du bara en pose? jag förstår inte du skulle säkert vara jättesöt om du var naturlig på kort men herregud vad du gör dig till!

2007-05-20 @ 17:41:22
Postat av: S

Hon får väl fan se ut hur hon vill, eller?
dessutom tycker jag inte att hon bara har en pose heller!
Du som skrev kommentaren, jag skulle såå gärna vilja se hur du själv ser ut!
heter du mandy föresten?

2007-05-20 @ 18:09:34
Postat av: Anonym

Vart i Sthlm bor du? :)

2007-05-20 @ 21:32:03
Postat av: Anonym

hon har faktiskt tre olika poser? en då hon svankar,en då hon blundar och putar med läpparna och en då hon både svankar, blundar och putar med läpparna!

2007-05-20 @ 21:48:56
Postat av: Ebba Guhnby

Idioter som inte har något bättre för sig än att förtvivlat försöka finna fel hos folk som de själva saknar hos de själva.
Om man ser bra ut på ett visst sätt som Amanda verkligen har gjort. Ska hon då inte få vara glad för det och köra stenhårt på det utan att få skitsnack om sig?
Snälla skaffa ett perspektiv det händer större saker i världen än att en söt tjej poserar på ett speciellt sätt på bilder.

2007-05-20 @ 22:01:16
Postat av: jag som skrev det förhatliga kommentaren!

haha oh det är alltid så komiskt att om man säger en liten sak skapar det värsta debatten. det var ju inte direkt något kontroversiellt uttalande jag gjorde, men ändå trevligt att väcka diskussion.
och nej, jag heter inte mandy, som förövrigt känns som ett barbinamn. och visst, om du såå gärna vill se hur ja ser ut kan vi väl bli vänner på facebook eller något? låter inte det som en väldigt bra idé så säg?
och till dig ebba, en liten sak i ditt annars så förträffliga inlägg som jag inte riktigt kommer underfund med; (jag citerar): "Idioter som inte har något bättre för sig än att förtvivlat försöka finna fel hos folk som de själva saknar hos de själva". menar du då att jag försöker finna de fel som jag så förtvivlat vill ha själv? det är nämligen så jag uppfattar det, och jag kan försäkra dig om att jag inte skulle vilja se ut så på varenda kort taget på mig, men jag kanske uppfattade dig fel där, känn dig fri att rätta mig!
och slutligen ebba, jag är mycket väl medveten om att det finns viktigare saker än att störa sig på det, men det känns lite smått ambivalent av dig att påpeka det, jag bara undrar hur du själv uppmärksammar de sakerna? och alla har väl rätt att ha en åsikt, eller hur? jag sa det inte för att vara elak, endast ge amanda ett litet gott råd på vägen!

2007-05-21 @ 12:02:01
Postat av: P

sööötaste tjejen någonsin!

2007-05-21 @ 13:42:14
Postat av: Amanda

Svar till tjejen som borde skaffa sig lite innehåll i sitt liv:
Jag uppskattar verkligen de råd du ger mig och jag känner mig tacksam för att du ens vill lägga ner tid och energi på att skriva till människor du inte känner om vilka poser de använder sig av på bilder. Men ska vi säga såhär, jag skulle gärna skicka mitt portfolie till dig så ska du få se riktigt fina bilder.. Jag tror inte att MIKAs har ringt upp mig två gånger de senaste månaderna för ingenting? Och..det kanske bara är jag i hela världen som inte anstränger mig när jag blir fotad på fester osv? Jag hoppas verkligen att dina kommentarer om hur jag ser ut på mina bilder har fulländat ditt liv, eller att du har fått ut någonting av det. Jag kommer i alla fall personligen blunda, puta med läpparna och svanka som aldrig förr. Så håll ögonen öppna!

2007-05-21 @ 13:56:15
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

haha ja! din protfolie!!! couldn't live without it! ja du är sannerligen en söt tjej, att du ens orkar argumentera men ja gillar att berättar om din stora framgång inom modellivet för jag var verkligen intresserad. kontentan av det hela är bara att jag tycker att det är lite märkligt att så fort man påpekar något såhär så har man inget liv och blablabla medan du orkar ösa energi på att skryta om ditt spännande liv. men känns det inte lite förnedrande att "blunda, puta med läpparna och svanka som aldrig förr", jag undrar ju lite osökt vem du gör det för?

2007-05-21 @ 16:10:51
Postat av: Ebba Guhnby

Hörru lilla sötnos varför jag ägnar min tid till att försvara amanda är bara för att det är min vän. Alltså i ett gott syfte, vilket du inte har i åtanke.
Att leva ett liv där man försöker sänka andra bara för att må bättre själv mår ingen bra över inte äns du i slutändan. Innan du ska kommentera ett sådant inlägg kanske du ska ställa dig denna fråga först, "Kommer någon må bra över att jag gör det här? förutom mig själv?"
Om du nu finner ett svar där i detta fall Amanda mår bra över att få en sådan kommentar så tycker jag att du ska fortsätta ägna din tid åt att kommentera folk du inte känner, Men om du inte får det svaret på frågan tycker jag att du ska låta bli om du nu inte känner att du har ett stort behov att såra andra.
Och om du vill kommentera mitt inlägg igen kan du svara med ett fullbordat namn eller skriva till mig på tex facebook? Jag har ju signerat med mitt namn så det ska väl inte vara så svårt för dig att finna mig.

2007-05-21 @ 19:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0