Nya planer på g!

Hej :)

Idag kände jag att det var dags för att hjälpa till med det sista angående vårt projektarbete. Det skulle ju vara inlämnat klockan tolv så jag ville känna att jag bidragit med lika mycket som de andra i min grupp. Jag är i varje fall jättenöjd med arbetet, nu återstår bara opponeringen och gestaltningen. Vi satt för övrigt till klockan fem och jobbade, så jag är minst sagt slut nu, puuh!

Lyckligtvis känner jag mig bättre idag. Jag ska till och med försöka ta mig ut på en promenad lite senare idag. Jag har svårt att tänka mig att  frisk luft kan göra det sämre. Bara jag inte går så långt så att jag inte kan komma hem sen igen, haha, det vore lite smått typiskt mig måste jag säga..

Angående rubriken.. ett av mina stooora problem här i livet (observera ironin) är hur jag ska ha mitt hår. Jag har alltid varit tjejen med låångt blont välvårdat hår. För ett par år sedan ville jag göra "revolt" mot min mamma, hon är nämligen den stora orsaken till varför jag alltid har haft långt hår. Så jag klippte mitt hår, (nej, inte själv här hemma) ungefär den längd som jag har nu. Sedan har det pendlat lite fram och tillbaka.. ett tag hade jag riktigt långt hår igen, men det klipptes ganska snabbt av då min frisör tyckte att jag skulle visa mer av min vältränade (jag tränar den dagligen, haha!) rygg mer. Jag har verkligen trivts i den längden jag har nu, det känns inte alls lika uttjatad som det långa blonda håret faktiskt kan göra och jag känner mig nästan lite unik till och med. Men nu har jag bestämt mig för att jag vill ha långt hår igen! jag är väl medveten om att flera av mina vänner är emot detta då de anser att jag ser mycket äldre ut i kortare hår. Men jag saknar mitt långa hår och jag känner att med det långa håret är jag mer den Amanda som jag känner igen, och som jag vill vara. Det vill säga den lekfulla :)

Men hur ska jag då ha mitt hår? Långt, rakt och nästan lite halvslitet? Njaa.. inte vad jag är ute efter. Nu vill jag göra lite större förändringar. Jag ska spara ut mitt hår, självklart vill jag ha mitt egna, är alldeles för nöjd och rädd om det för att sätta in någon annans hår. Sedan ska jag permanenta det i stooora korkskruvar, ungefär som de supersöta tjejerna här under har. Haha, jag vet att jag är en riktig vs nörd, men det är tyvärr inte så mycket jag kan göra åt det. Jag tror i alla fall att det kommer att bli hur fint som helst. Idén fick jag faktiskt från mammsen som hade exakt sånt hår som jag har i huvudet att jag vill ha, då hon var i min ålder. Det håret var för övrigt också permanentat så det blir nog fint. :) Det som väntar nu är att Bella ska ta med mig till sina stammisställen så ska jag köpa en massa vitaminer som är bra för hår, naglar och hy, perfekt!


vsfs

Gudomligt hår. Att det är löshår kan vi glömma för idag ;)


Till er som ännu inte läst mitt föregående inlägg tycker jag absolut ska göra det. Tack för all den bra respons jag fått, det värmer verkligen!

På återseende!

Kommentarer
Postat av: maria

jag såg att du gick på victor rydberg. jag funderar på att söka dit (92:a) men är inte helt säker. hur är skolan? hur många poäng har de flesta som söker? är det en tråkig skola? tacksam för svar :)

2007-05-24 @ 21:30:00
Postat av: Anonym

åhnej permanenta dig inte, du kommer hata det efter en månad och sen tar det tre år för att lockarna ska försvinna, jag lovar dig.

2007-05-25 @ 00:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0