Lorealjobb!

Goddag!

Kom precis hem från skolan. Hade min stora debatt om death penalty idag.
Den gick jättebra så jag är så nöjd så :) Fick betyg direkt efter, blev ett MVG, yeey! :P

Nu ska jag äta lite sen lunch hemma sen ska jag faktiskt sova ett par timmar! Det är en ny grej jag börjat med som är vädligt välbehövligt. Skönt också :)

Imorgon är det matte nationella, ska göra ett gammal nationellt prov idag, så det ska nog gå bra. En av fördelarna med att gå på VRG är att enligt lärarna så klarar vi de nationella proven utan problem i och med att nivån alltid är så hög, kul att höra!

Nu ringde de från Loreal precis och ville boka in mig för två visningar. Min första fråga var ifall det var för några nya nyanser (har faktiskt ingen lust att förstöra min solblekta hårfärg efter vad som hände förra gången) Och det var för några nya nyanser, visserligen blonda.. men förra visningen jag gick skulle jag ju bli blondare än vad jag var innan, vilket resulterade i en röd ton (som tur nog försvunnit av sig själv pga solen!) Så jag tackade faktiskt nej till det första jobbet. Men sedan frågade hon om en annan visning som är i slutet av Maj som skulle vara en större visning om jag förstod det hela rätt - och den sa jag att jag förmodligen kunde ställa upp på. Men som sagt, det är ett tag kvar.

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Gulligamaandyy min kompis såg dig förra lördagen :) du åt pommes utanför åhlens.

2007-05-07 @ 15:12:55
Postat av: Anonym

Den där visningen vill jag se..

2007-05-09 @ 15:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0