Firande av mammas födelsedag, dansgenrep+ föreställningar!

Hej alla glada!

Vilken innehållsrik och rolig dag!

Kvällen igår spenderades hos Bella. Vi tittade på top model finalen och därefter pussycat dolls. Ett program som jag tydligen skulle platsa i? Hmm nja, vet inte om jag håller med, haha! Kvällen var i alla fall grymt mysig. Vi satt och grät och skrattade i varandras famn om vartannat och jag ville aldrig åka hem. Samtidigt hade jag pratat med tjejerna om att komma till deras fest efter top model men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag måste sova tidigt om jag ska orka med all dans som jag skulle ha idag..
     Så vid tolvtiden åkte jag hem och slog in mammas presenter. Jag kände mig hur duktig som helst då jag låg i sängen vid ett-tiden. Men gud vad pigg jag var! Inte en chans att jag skulle kunna somna. Så jag sätter på riktig träningsmusik och  träningskläder och gör 50 sit-ups och miljoner (kändes det som) rump- och lårövningar. Därefter tog jag en dusch och somnade som en stock...

... och vaknade med träningsvärk, jippi!

Nåja nog om det. Halv nio går vi enligt tradition in med presenter och frukost på sängen och sjunger för världens bästa mamma som fyller år. Hon blev jätteglad över mina söta toppar jag köpt till henne.
      En timme senare sitter jag i bilen påväg till Vasateatern för genrep i tre timmar, därefter föreställning.

Jag måste erkänna en sak: jag tror inte att det finns någonting i hela världen som får mig på bättre humör än att stå på en scen och ha en stor publik som är där för att se mig och min grupp dansa. Den adrenalinkick man får är.. alltså den går inte att beskriva! Man vill bara ha kvar den känslan för alltid, det finns ingenting bättre!

Under genrepet fick jag inte bara tid med min proffsiga grupp utan även med älsklingsHanna som hade logen bredvid mig. Så härligt att få prata med henne och hålla henne lite uppdaterad om saker som händer i mitt liv:)

Efter det långa genrepet fick vi drygt en timmes paus att äta  lunch och vi var några tjejer som var tvungna att springa och köpa nya hotpants till ett nummer. Hur svårt kan det vara att hitta ett par helt vanliga vita hotpants?
- riktigt svårt! Vi sprang som galningar utan resultat.
Till slut hittade vi dock några som jag fick vara provdocka för, haha!

Föreställningarna gick i varje fall jättebra! Duon som jag dansar med Sofia fick vi verkligen till och jag skulle bara vilja bjuda med mig alla jag känner så att folk får se hur underbart det är att se denna dansglädje! Ebba och Patrik var i alla fall där och verkade jättestolta. Haha Ebba berättade att det var som om hon och Patrik var som mina föräldrar som satt och höll varandra i handen, hade blommor i handen att ge mig efteråt och såg sin lilla flicka som höll på att bli stor.  Gullungar! <3 En minut efter föreställningens slut får jag ett sms från Ebba: "Så jävla bra!! Kom ut nu!" Haha, vet inte riktigt vad de hade för förväntningar men uppenbarligen presterade jag mycket bättre än förväntat ;)

Måste även tacka Paulina som skickade världens gulligaste sms precis innan jag skulle in på scen om att jag kommer att klara det galant och allt vad det var, hoppas du kan komma på föreställningen imorgon. <3 Likaså Bella som tänkte på mig hela tiden. :)

Imorgon har jag föreställning igen så i morgondagens inlägg kan jag skriva lite mer och berätta om själva danserna vi dansar. Jag beundrar mina danslärare för att ha kommit på så grymma danser!

Från ett ämne till ett annat..

Idag fyller som nämnt tidigare min underbara och alltid förstående mamma år. Så när jag kom hem från dansföreställningen så var det gäster här och jag fick hembakad jordgubbstårta och bullar, mums :D Nu ska jag mysa vidare här hemma med släkt och vänner. Är helt slut efter en lång dag fylld med dans.
Jag har dock lovat Ebba att jag ska vara närvarande hemma hos henne ikväll så jag får väl ta mig dit inatt någon gång ;) Imorgon ska jag i alla fall dansa igeeen, finns inget bättre!

Pussis


Kommentarer
Postat av: My

Vad är det du har i ansiktet för och vara så brun? skitsnyggt verkligen! :)

2007-05-19 @ 14:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0