Fest med tjejerna

Godmorgon!

Valborg blev lyckat, mötte sötnosarna Linn, Malin, Anna, Anna, Sarah och Hedda vid halv nio.
Nio - halv tio var vi påväg till Jungfrugatan där det var tjugoårsfest. Väl där blev det dock trubbel så det var bara jag och Anna som kom in, de andra åkte vidare till Nacka. Men kul hade vi inte så ganska snart var vi också påväg till Nacka. Det tog sin lilla tid men efter många samtal med Britz och Christian som kollade läget där borta så var vi äntligen framme!

Till en början var det mest chillkrök i köket, men snart ändrades det! Vardagsrumsgolvet blev fullt av en massa grymma dansare ;) men personligen kunde jag inte riktigt visa mina kvalitéer eftersom att jag satt på Solbergs rygg och kunde inte komma ner. Även denna kväll blev mina smeknamn porrmandy och madmandy, haha vad gör jag för fel? Trots missnöje så hade jag faktiskt långbyxor den här gången! Jaja, och Malins smeknamn kommer nästa helg! ;)

Vid två-tiden blev vi sugna på att ta oss in till stan. Inom kort sitter jag, Hedda och Anna i en taxi påväg till stan. Vi hade hört att det skulle vara en stor fest vid Hötorget så där möter vi Patrik, Linus, Frank med fler. Stötte även på Kami :) På festen där var det mycket folk man kände och enligt Johanna var det nu festen började komma igång. Personligen blev jag lite otaggad under resan till stan så efter ca tjugo minuter tog jag och Anna sällskap en bit, sen åkte jag hem. Tack Linn som höll mig sällskap i telefonen <3

Igår tog jag det lugnt på dagen och dansade hela kvällen. Det är nu den allra roligaste perioden kommer på dansen, vi bara kör igenom danserna och kollar så att vi dansar cynkat. Kul, kul!

Idag ska jag snart åka till skolan. Efter skolan ska jag rida :) sen har jag en hel del att plugga. Nej, jag har fortfarande lika mycket läxor som för två veckor sedan, om inte mer. Min kropp är fallfärdig och min hjärna känns överbelastad men nej jag är inte bitter! ;)

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0