Dansrepetioner!

Heej :)

Kom precis hem från Kalle. Idag blev vi nästan klara med hela analysdelen så det känns skönt. Det skulle vara roligt om det hade funnits en hemlig "projektfotograf" som gick runt bland de olika projektgrupperna och tog bilder på alla som visar hur de olika grupperna jobbar. Idag låg nämligen Kalle i sin röda fåtölj med slutna ögon och filosoferade som en Gud, haha! Sofie satt och jonglerade och jag själv satt och skrev alfabetet så snabbt jag kunde på datorn.. mjo seriös ska man vara! Jag är i alla fall säker på att arbetet kommer att bli jättebra.

Nu ska jag äta lite mellanmål och därefter ska jag kasta mig iväg till Vasateatern där vi har repetioner inför föreställningarna som är på ingång. På den teatern har jag faktiskt aldrig uppträtt förut så det ska bli roligt! Jag älskar den här pirriga känslan som alltid kommer ett par dagar innan föreställningarna drar igång, det är då man gör som bäst ifrån sig också. Roligt att så många som jag känner ska komma och kolla :)

Jag ska även försöka hinna med ett solariebesök senare. Jag vet inte riktigt varför jag blev så berörd av tidiningarnas skriverier om hudcancer den här gången, det är ju inte direkt första gången de skriver om det ämnet. Dessutom är det inte heller något nytt för mig. Men det fick mig i alla fall att sluta sola.. i ett par veckor i alla fall. Men nu känner jag mig lite blek och så behöver jag få en halv timmes paus där jag bara ligger och njuter av värmen. Jag tror att allt blir farligt i för stora mängder, det gäller att ha förmågan att kunna balansera. För mycket solning är enligt min smak inte ens snyggt. Man ska vara fräscht brun så att man kan gå helt osminkad utan att se ut som ett levande lik. Sen så föredrar jag att hela kroppen är jämnt brun utan linjer och liknande. Men that´s it. Att se ut som om man har varit en månad i Grekland nu ser inte snyggt ut någonstans.

På återseende!




vasateatern

Kommentarer
Postat av: Anonym

på dina bilder på din pa profil ser du alldeles för onaturligt brun ut! det var inte sådär jättesnyggt... du går ju tydligen runt och tycker att andra ser för bruna ut. en tankeställare åt dig bara!

2007-05-15 @ 17:39:19
Postat av: Thowe

har också blivit grymt berörd av media just nu. men jag solar ändå! ;)

2007-05-15 @ 17:48:26
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: carro

Läkare rekommenderar att man solar max 10 ggr/år :)din blogg är jätteintressant förresten!

2007-05-15 @ 17:58:16
URL: http://rosetty.blogg.se
Postat av: Rebecca

ah kul, älskar att dansa på scene! lycka till :)

2007-05-15 @ 18:28:01
URL: http://rebeccalidman.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej baby!
Vilka föreställningar ska du vara med på? Vad ska ni ha förkläder och varför måste ni köpa egna kläder, får ni inte från dansskolan? ;/

Älskar dig baby <3

2007-05-15 @ 22:55:51
URL: http://hannaderon.blogg.se
Postat av: Hanna de Ron

okej älskling (:
JAG MED!!! :D då är vi med på samma föreställning ju :) då ses vi nog! när ska du vara där?
<3 saknar dig med

2007-05-15 @ 23:03:30
URL: http://hannaderon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0