Torsdag

Hej alla glada!

Vet inte om det ar vadret eller vad det ar,
men gud sa trott jag ar! Redan i skolan sa kandes det som om jag skulle somna staende bara av att blunda i nagra sekunder. Det far bli att lagga sig tidigt ikvall sa att jag orkar med den valplanderade helgen som ar pa ingang!

Efter skolan begav jag mig mot Sturegallerian for att vanta pa Bella som inte slutat an. For att ha nagot att gora sa blev det lite trostshopping, en jattesot svart bolero bland annat:) Sedan ringde Anna som var hos frisoren vid Odenplan med Emma sa jag akte tillbaka till Odenplan och berattade mitt livs historia for en lyssnande Emma, haha:) Vad gor man inte for att tiden ska ga snabbare? ;) Vid fem kom Bella dit, da akte vi till gallerian och kopte Brownie med mjukglass, mums! Dar planerade vi aven helgen, den kommer bli grym! Muf forkrok, "Pistolen" med fler och en riktigt nice pafyllning av batterierna konstant, vad mer kan man begara? Haha!

Nu ska jag fortsatta att bara ta det lugnt har hemma, det ar nog den forsta pluggfria vardagen sen jag borjade pa VRG kanns det som, ska verkligen passa pa att njuta! Sedan ska jag ringa Charlotte och jag och Bella ska ha vart regelbundna kvallsamtal:) Imorgon fyller min snygging aaaar :D Grattis i forskott Charlotte, hjartat!<3

Ta hand om er! :) /M

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag fick två bilder från Loréal av Jessica. Ska jag skicka dem på msn? [email protected]

2007-03-25 @ 11:32:17
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag lägger upp dem på en hemsida och skickar adressen till dig :) vänta lite..

2007-03-25 @ 14:58:01
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Sandra

Kolla din PA så skickar jag länk :)

2007-03-25 @ 15:03:00
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: mimmi

Bella?! Menar du the Blondinbella? Serious shit?
Hon är så bra! :D Jag älskar hennes blogg! Hon skriver så bra. Hon är fett snygg också.. går ni på mkt fester? I så fall får hon jätte mycket uppmärksamhet va? Men om det inte är de bella så tycker jag att du ska gå in på blondinbella.blogg.se Jag känner på mig att du kommer att gilla den.. Du är nästan, nästan lite lik henne!

2007-03-31 @ 00:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0